2777
2789
عنوان

هدیه بلو

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 51 پست
من نمدانم کیو بزنم    شاید برامامانمم درس کردم هردو رو زدم

باشه فقط خبرشوبهم بده ثبت بشه نصفشوبرات واریزمیکنم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

من دو ساعته گیر کردم میخام برا خاهرم نصب کنم قسمت کدملیش گیر کرده

شلوغه دیگه

هدیه اشو۸برابر کرده 😊

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریان چیه؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
جریان چیه؟

بلو زیرمجموعه بانک سامانه که میشه بدون نراجعه به بانک حساب باز کنی ده دقیقه ام زمان نمیبره وخیلی کارباهاش اسونه 

من‌بلو دارم‌ولی  رمز وهمیه چیزشون فراموش کردم رفتم‌نصب کنم   کد‌ملی رو‌تایید نمی کنع😶😶😶😶

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
جریان چیه؟

اگه بخای نصب کنی من کد رو برات میفرستم تایید بشه ۱۰۰بهت میدم

بلو زیرمجموعه بانک سامانه که میشه بدون نراجعه به بانک حساب باز کنی ده دقیقه ام زمان نمیبره وخیلی کار ...

جایزه ای چیزی میده همه افتادن دنبالش؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
جایزه ای چیزی میده همه افتادن دنبالش؟

بله امروز۲۵۰,به ازای هرنفرمیدن

بدبختا یچیزی گفتن موندن توش ملت همیشه در صحنه😂

من برای خواهرشوهرم نصب کردم پولودادبهم😊