2777
2789
عنوان

دیشب اومدم قهر

2731 بازدید | 69 پست

بچم حدودا یک سالشه. خیلی بهم وابسته شده، به شوهرم گفتم خسته شدم از بس به گردنم آویزونه، گردن درد و کمر درد گرفتم با بچه، بهم کلی فوش داد، گفت وظیفته، باید انجام بدی. 

انگار من گفتم انجام نمیدم. فقط ازش کمک خاستم که یک ساعت شبها ببردش پارکی جایی. 

اصلن بچم به باباش وابسته نیست. 

بهم میگه من نمیفهمم کسی از بچش خسته بشه معنی نداره. من از بچم خسته نشدم بخدا.

الان دلم واسه خونم تنگ شده. نمیاد دنبالم. چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم که براهمچین چیزایی خونه رو ترک نمیکنه که دست ازپا درازتر برگرده خونه اش

نحوه ی درخواستت چجوری بود

چی گفتی به همسرت

چجوری گفتی؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مقصر خودتی 

از روز اول اگه از سرکار می اومد بچه رو میدادی دستش الان وظیفه خودش میدونست... 

منم بچه کوچیک دارم خونه مامانم هستیم... 

شوهرم که از سرکار میاد تا شب که بچه بخوابه پیش اونه...

وظیفشه که نگه داره من فقط شیر میدم بهش...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آدم که براهمچین چیزایی خونه رو ترک نمیکنه که دست ازپا درازتر برگرده خونه اش نحوه ی درخواستت چجوری ب ...

بهش گفتم شبا بکساعت تو ببرش بیرون که باباش بشنایه. شروع کرد داد و بیداد کردن. گفتم چرا مادر بزرگ پدربزرگش که هم جوونن هم خیلی دوسش دارند نمیاند گاهی ببرندش. کلی فوش داد. گفت از سگ پست تری اگه نری خونه مامانت. 

چرا نمی دونی این چیزا رو ، تا ۱۸ ماهگی اوج وابستگی به مادر و دلبستگیه و نشانه طبیعی و خوبیه ، این یعنی اینکه مادری داشته با حساسیت مادرانه بالا 

اگه الان اینکارو نکنه یعنی دلبستگیش نا ایمنه 

واقعا نمی فهمم چرا اطلاعات مادرای ما انقدر کمه 

ψ ❤️