2777
2789
عنوان

از دو عادت نی نی سایتی ها متنفرم

205 بازدید | 10 پست

۱.این ک سوالی در یک باب دیگه میپرسی  بعد دوستان کلی سوال دیگه میپرسن ک بهشون مربوط نی و سوال اصلی تو براشون مهم نی.

۲. تا یه بحث ریزی ک میکنی سریع میرن تاپیک ها تون رو زیر رو میکنن برا نقطه ضعف. 

این میزان از باحال بودن تو قابل درک نی.

با اجازه استارتر 

خانوما اگ میشه بیاید تاپیک قبلیم ب راهنمایی هاتون احتیاج دارم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگه 

توی تاپیکای مختلف میبینی چند تا دوست دارن باهم حرف میزنن و شوخی میکنن 

خب اگه حرفی دارین تاپیک بزنین خودتون چرا تو تاپیک مردم نمک میریزین

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

اگر سایت قابلیت مخفی کردن تاپیکای قبلی رو داشت عالی میشد 

شاید یه زمانی مجبور شده باشم یه چیزی بگم تا ابد قراره تاپیکش نشون داده بشه؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اگر سایت قابلیت مخفی کردن تاپیکای قبلی رو داشت عالی میشد  شاید یه زمانی مجبور شده باشم یه چیزی ...

دقیقا 

ولی ما از ریشه مشکل داریم

حالا یه بنده خدایی یه تاپیکی زده دلیل نمیشه از رو اون قضاوت بشه حالا چرا میرن زیر رو میکنن من نمیدونم والا

راستش کار از فرهنگ سازی گذشته باید منقرض شیم یه نسل دیگه بیاد

هممون اخلاقا و رفتارای مضخرف داریم دیگه

یکی کم یکی زیاد

آدم بیشعور همه جارو و به گند میکشه میخواد نی نی سایت باشه یا جای دیگه

اینجا یجای عمومیه افرادی داره با فرهنگ های مختلف و گروه سنی های مختلف

به نظرم اگه این آدمایی که باهاشون بحث میکنیمو از نزدیک میدیدیم شاید جواب سلامشون هم نمبدادیم چه برسه نظرشونو بخواهیم 🤣

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
دقیقا  ولی ما از ریشه مشکل داریم حالا یه بنده خدایی یه تاپیکی زده دلیل نمیشه از رو اون قضاوت ...

درسته 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

با دومیه خیلی کیف می کنم

مثلا تو یه تاپیکی خانمه  روی حرف اشتباهش اصرار داشت  و دائم می کفت همسرم فلان و همسرم ماهه

بد یه خانمی که مخاطبش بود گفت تو که شوهر نداری 

تمام تاپیکاش برای خواستگار و ازدواج بود و چرا مجرده

طرف محو شد