2777
2789
عنوان

وای چرا آنقدر بعضی دهه هشتادیها وحشتناکن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 45 پست
بنظرم تاثیر فضای مجازی میتونه باشه قدرت تو خالی میدن

دقیقا ... بخدا خیلی تاثیر داره ،‌ حتی گاهی بحث می‌کنه حرف میزنه کاملا میفهمم داره حرفهای کیو میگه و تقلید می‌کنه ...

توی کرونا به بهونه درس نشستن هی پای گوشی توی فضای مجازی ، قشنگ تموم تفکراتش تغییر کرد ...

فکر هم می‌کنه خیلی می‌فهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اصراری هس اونو با خودتون ببرین😐 مگه دوستای شوهرت خواهرشونو میارن؟  یا چه اصراری بود ببرین ...

ببین هیچ تصوری از حجم وحشی بودنش نداری ...

اصلا نمیشه محدودش کرد ، مامان بابامم میخوره اگر محدودش کنن چون کلا معتقده ۱۸ سالش شده و خودش می‌دونه باید چیکار کنه !

امسالم میخواد تشریف ببره مسافرت مجردی...

خونه همه رو کرده توی شیشه که من باید برم مسافرت مجردی🤦

با خودم میبرمش که بتونم رابطه م رو باهاش درست کنم ولی چون طاقت ندارم همش خراب میشه و دعوامون میشه

دقیقا ... بخدا خیلی تاثیر داره ،‌ حتی گاهی بحث می‌کنه حرف میزنه کاملا میفهمم داره حرفهای کیو میگه و ...

خیلی بده کاش میشد تاحداقل سنی که یخورده عاقل تر میشن گوشی نداشته باشن

تو خونواده از کسی حساب نمیبره پدر مادر برادر که باهاش حرف بزنن؟

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
ببین هیچ تصوری از حجم وحشی بودنش نداری ... اصلا نمیشه محدودش کرد ، مامان بابامم میخوره اگر محدودش ک ...

بپا تو این درست کردنا زندگی خودت توسطش خراب نشه

یعنی چی که خانوادم نمیتونن محدودش کنن

مسافرت مجردی اصلا برا هیجده سال خوب نیس چه دختر چه پسر. واقعا براتون مشکل میتراشه هرچه زودتر رو تربیتش کار کنین فکر میکنه هرچی بیشتر هوچی گری کنه کسی باهاش نمیتونه کاری داشته باشه. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
امروز تو گروه ما هم یه دونه مثل خواهرتون داشتیم چقدر باش صحبت کردیم و راهنماییش کردیم برا زندگی مرغش ...

اصلا راهنمایی قبول نداااارن ! فقط خودشونو قبول دارن و بس!

چ مهربونی لعنتی  منم دهه هشتاد ی ۱۹ ساله ام  همه رو هم قبول دارم نسل تباهی شدیم

عزیزم اینکه قبول بکنه آدم ممکنه اشتباه کنه و ی کم به حرف و تجربه بقیه احترام بذاره واقعا قدم بزرگیه ...

بازم به شما ... 

خواهر من که کلا ی دنیای دیگه داره 🤦

عزیزم اینکه قبول بکنه آدم ممکنه اشتباه کنه و ی کم به حرف و تجربه بقیه احترام بذاره واقعا قدم بزرگیه ...

راستش منم مث خواهرتم تو بحث دعوا از همون دیقه اول متوجه ام ک حق با من نیست اما قانون منم کم آوردن نیست 

درک بشیم مث یه اسب رام سواری میدیم در غیر این صورت فقط میتازونیم 

من دوتا خواهر دهه هشتادی دارم و کاملا با رفتارشون آشنام. عزیزم ناراحت نشی ولی شما خودت میدونی لجباز ...

بله به طرز عجیبی لجبازه و من خیلی زیاد سر چیزهای مختلف کوتاه میام و با اینکه بنظرم کارش درست نیست هیچی نمیگم که حساس نشه لجبازی کنه...

ولی ی انتظاری هم از شعور این آدم دارم بالاخره! 

یعنی واقعا حالیش نیست نباید هی بلند بلند بگه اوسکول😐؟؟!!

خب من این همه قدم به سمت این آدم برمیدارم ، انتظار غلطیه جایی که حساسم حرمت نگه داره؟! برای آبروی خودشم زشته 🤦

وای منم هیچ جوره نمیتونم!!!!یجوری شل و واررفته ان یجور دیگه ان .. کلا تو یه فاز دیگه ان !!من همش میگ ...

دقیقا .. توی دنیای دیگه سیر میکنن ...

و این حجم از اعتماد به نفس کاذبی که دارن خیلی بد می‌تونه بهشون ضربه بزنه... 

منم ۷۵هستم آبحیم۸۳ و اون یکی ۸۷هردو غد و لجباز حرص در آؤر منم منم الکی میکنن پ همه چیز ولی مهربونن و ...

این رو قبول دارم از لحاظ اینکه مهربونی کنن و وقتی آدم دچار ی مشکلی میشه خوب همراهی و همدلی میکنن .. 

بارها پیش اومده من ناراحت بودم با من همدلی کرده که آرومم کنه ... 

بامزن خب تو این سن 😂😂 کاش یه خواهر نوجوون داشتم اینجوری حرص میخوردم از دستش

بیا خواهر من برای تو !😂

نوجوون نیستن و انتظار می‌ره از نوجوون ها رفتار پخته تری داشته باشن که ندارن

خیلی بده کاش میشد تاحداقل سنی که یخورده عاقل تر میشن گوشی نداشته باشن تو خونواده از کسی حساب نمیبره ...

تو بگو از ی نفر ... اصلا به هیچ وجه از هیچکس حساب نمی بره و همه رو سکه ی پول می‌کنه... حتی بابام صداش رو بلند کنه اون صداش رو بلند تر می‌کنه!

چون طرز تفکرش هم با خانواده متفاوته و ما مدل مذهبی داریم خواهرم نه و این باعث میشه گارد الکی بگیره ، درحالیکه خیلیییی مامان بابام بخاطر خواهرم کوتاه اومدن و پذیرفتنش و بهش احترام گذاشتن و خیلی هم پول در اختیارش گذاشتن بنظرم خیلی عجیب لوس و پر ادعا شد .... حالا همون مامان بابایی که زندگیشون رو ریختن به پاش رو آدم حساب نمیکنه ...