2777
2789
عنوان

وای چرا آنقدر بعضی دهه هشتادیها وحشتناکن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 45 پست

من دوتا خواهر دهه هشتادی دارم و کاملا با رفتارشون آشنام.

عزیزم ناراحت نشی ولی شما خودت میدونی لجبازه و هی بهش گیر میدی.

چرا هی میگی مودب باش آروم باش،مگه بچه س؟

وقتی زود گارد میگیره نباید هی بهش سخت بگیری که.

وقتی میدونی باهم نمیسازین با خودت نبرش جایی.

خواهرای منم یک دنده ان ولی انقد باهم رفیقیم که حد نداره،از خواهر دهه شصتیم بیشتر حالیشونه بیشتر کمکم میکنن،خواهربزرگم که بلانسبت گاو،از بس که زندگی منو بهم زده

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

به دهه ربط نداره اون همین مدلیه 

اصلا ب دهه ربط نده اگه انقدر ناسازگاره ببر روانشناس 

اون ک نمیفعمه باید مودب باشه تو جمع و بلند صحبت نکنه 

جلوی همسرت بی احترامی میکنه 

هیچ ربطی ب دهه نداارع

حتی پیرم شه همینجوری میمونه

ربطی به ده ۸۰ نداره اخلاقشه

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

وای منم هیچ جوره نمیتونم!!!!یجوری شل و واررفته ان یجور دیگه ان .. کلا تو یه فاز دیگه ان !!من همش میگم خدایا اینا میتونن آینده یه زندگی رو اداره کنن؟!!!دختر وپسرشونم که تو خیابون اصلا نمیشه تشخیص داد!!!

عزیزم اون ربطی به دهه اش نداره شخصیتش اینه

من تدریس هم میکنم، باور کنین گاهی کپ میکنم از طرز رفتار بچه ها ...

چرا توی دهه ما نبود یا کم بودن و گستاخی میدونستیم این سبک رفتارو ‌.. 

ولی الان بچه ها واقعا اون حرمتی که ما برای معلم هامون قائل بودیم برای معلم هاشون قائل نیستن ...

قبول دارم شخصیت خواهرم اینطوریه ولی کلا هم سبکش زیاد میبینم

وای منم هیچ جوره نمیتونم!!!!یجوری شل و واررفته ان یجور دیگه ان .. کلا تو یه فاز دیگه ان !!من همش میگ ...

😁 پسراشو نمیدونم ، ولی مطمئنم دخترای دهه هشتادی مامانای فوق العاده ای میشن 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

منم ۷۵هستم آبحیم۸۳ و اون یکی ۸۷هردو غد و لجباز حرص در آؤر منم منم الکی میکنن پ همه چیز ولی مهربونن و دوست داریم همدیگرو مهربون باشه درست میشه 

پروردگارا سپاس هزاران بار💙💙من عاشقتم هنوزم.و حدس بزن تو کجایی تو ذهن پیرو مریضم ب هیچکی جاتو نگفتم 

وقتی میبینی باهم زیاد حجور نیستین ومسایلو‌درک نمیکنه  دیگه باخودت نبرش اگرم گفت میخواد بیاد و فلان بگو عزیزم با مامان بابا بیا اونجوری برای توهم بهتره و کمتر اذیت میشی 

من ۱۸ سالمه ولی باید بگم خواهرت در عالم کودکیش داره سپری میکنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

دقیقا منم با دهه هفتادی ها اکی هستم ولی خدا نکنه یه دهه هشتادی که اعتماد به سقف هم داره به پستت بخوره هیچ جوره نمیشه بهشون فهموند خیلی راحت فحش رکیک میدن و خیلی اداهای خاص دارن که فک میکنن خیلیم قشنگه(البته بعضیاشون)

مثل سیگار کشیدن پسرا تو سن بلوغ میمونه🤣 یه جوری گارد میگیرن که انگار دنیا فقط واسه ایشونه

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
تقصیر توئه که داری میبریش  حالا من خواهرم اصرار کنه جایی برم باهاشون نمیرم که راحت تر باشن و م ...

دیقا منم 

خواهر استارتر خیلی کاراش بچگانه س

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

خواهرت بی شخصیته 

چرا میرینی به دهه هشتادیا؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش