2777
2789
عنوان

همسرم شکست عشقی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 65 پست

منکه بودم جدا میشدم ولی اگه واقعا نمیخوای جدا بشی، یه مدت باهاش سرد شو. قهر نکن ولی محبتتو کم کن بذار بفهمه دلت شکسته، نگاش نکن زیاد، معمولی جوابشو بده.

تا خودش پیگیر رفتارت بشه، بگو وقتی شوهرم تو فکر یکی دیگست و حتی با خودخواهی تمام اسم اونو میخواد رو بچش بذاره توقع داری برقصم از خوشی؟ احساس مضخرفی میدی بهم، نمیدونم تا کی میتونم تحمل کنم این شرایطو که جسمت اینجاست روح و قلبت پیش یکی دیگه.

اینارو بگو بذار خودشو جمع کنه. التماس و گریه ام نکن که پررو تر میشه

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری این کارو کردی توروخدا بگو

باهاش مهربون بودم، هرچی هم سرد بود من بدون چشم داشت محبت میکردم. ولی غرورم هم سرجاش بود. یعنی اگه حرفی میزد که بهم بربخوره تا چند روز سرد میشدم. الان میگه بیشتر عاشق غرورت شدم. در عین مهربون بودن غرور هم داری.  به خونوادش احترام میذاشتم و هیچوقت پیشش گله نکردم مامانت چی گفت خواهرت چیکار کرد و... 

اصلا به گوشیش دست نمیزدم که بخوام کنترلش کنم

پایه بودم باهاش تو هرکاری. مثلا عاشق مسافرته باهاش همراه بودم بدون غر زدن

فعلا همینا یادمه😁

الان همسرم محبت میکنه من چون دوتا بچه دارم خسته میشم سرد شدم

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
باشه عزیزم ممنون خداکنه نتیجه بگیرم

انشالله عزیزم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
تو چیکار میکنی؟

کاش شوهر منم مول شوهر تو فقط ی خواستگاری بود ایما چند سال دوست بودن  بعد ازدواج عکس دوتایشونو تو گوشیش دیدم حالا یسری چیزایه دیگه 

هیچی چیکار میتونستم بکنم ی دعوا پیش اومد اخرشم هیچی نشد. همشم دارع سر این موضوع از طرف من سرکوفت میخوره تا ی دعوایی میشه