2777
2789
عنوان

همسرم شکست عشقی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 65 پست
منم عاشق یه آدمی بودم  که باهاش تو رابطه بودم  و پسم زد  هر دو ازدواج کردیم من دلم پ ...

واقعا باید دیگه چیکار کنم

اونجوری راه میرم که اون میخاد

حجاب ارایش احترامش پیش خونوادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا حرص نخور بزار ادامه ماجرا رو تعریف کنم مطمئنم حرفتو پس میگیری😑😂  چند سال میگذره تا شوهر ...

هوففف 

خداروشکر 😂🤩

بخدا عصابم خورد میشه اینایی ک میگن بعد چتد سال هنوز درگیریم

آخه یه آدم سالم از نظر روحی روانی باید لا این مسئله ها کنار بیاد

با این ک حق دارن یه دوره افسرده میشن

ولی دیگه افراط رو بزارن کنار 😕

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
واقعا باید دیگه چیکار کنم اونجوری راه میرم که اون میخاد حجاب ارایش احترامش پیش خونوادش

بی نتیجه نمی‌مونه نزار زیاد تو خودش باشه دیدی موزیک غمگین گذاشته برو سروقتش مسخره بازی و عشق بازی  مودشو عوض کن محبت دل سنگ آب می‌کنه من آدمی بودم که مثل چی عررررمیزدم برای اون پسره

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
چقدر موقعیتت سخته بنظرم رو‌خودت تمرکز کن و سعی کن از زندگی لذت ببری روی همسرت زوم نکن کمتر اذیت میشی

مگه همین کارو انجام بدم🥲

ولی این حسرت توی دلم میمونه

مگه همین کارو انجام بدم🥲 ولی این حسرت توی دلم میمونه

انشالله خدا به دلت نگاه میکنه و همسرت یک دل نه صد دل عاشقت میشه ممکنه اینم امتحان تو باشه تو زندگی اما خودت به خودت عشق بده 

ببین عزیزم بهش بگو وقتی بعد ازدواج راجع به این قضیه باهام حرف زدی یعنی سرم کلاه گذاشتی من واسه عشق ک ...

میدونه نمیرم چون خونوادم روی اینجور چیزا تعصب دارن

میدونه نمیرم چون خونوادم روی اینجور چیزا تعصب دارن

بترسونش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻