2777
2789
عنوان

همسرم شکست عشقی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 65 پست
باهاش صحبت کن بگو اذیتی،بگو اگه موضوع بر عکس بود تو چه عکس العملی داشتی؟؟و با چه رویی از من میخوای ب ...

گفتم ولی انکار میکنه 

واقعا دارم نسبت بهش دلسرد میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

ببین عزیزم بهش بگو وقتی بعد ازدواج راجع به این قضیه باهام حرف زدی یعنی سرم کلاه گذاشتی من واسه عشق که ازدواج کردم وگرنه زندکی کردن زیر یک سقف هنر زیادی نمی خواد پس از این بعد حق نداری ادای ادمهای شکست خورده رو در بیاری و گرنه میرم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وقتی با دختره رابطه نداشته چجوری عاشقش شده؟ این خنگه فقط کراش زده روش وگرنه اگه عاشق واقعی بود باتو ...

چ عشقی بابا 

آقاهه زندگی شو تباه کرد 

ظلم کرد در حق خودش جوونیش و خانواده اش

اونوقت میگی بعلههههه چون عشق واقعی بوده ازدواج نکرده

در وحله اول آدم درست و سالم از لحاظ روح و روان و عقل 

خودشو باید دوست داشته باشه،،بخاطر ی آدم از جونیت بگذری

درست نیست واقعا

اون آقاهه هم واقعا تو گذشته مونده و مشکل روح و روان داره

اونایی ک با چنین مسئله های پیش و پا افتاده ای نمیتونن خودشونو جمع کنن برا زندگی آدم درستی نیستن

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
رابطتون خوبه یا نه؟اخلاقش با تو چجوریخ؟

اخلاقش خوبه پیش خونوادش هوامو داره

ولی وقتی عصبانی میشه بهم حرفای بد میزنه

بهشم گفتم تو اگه منو دوس داشتی انقد باهام بد نبودی

باهاشون صحبت کن، اینکه هنوز با گذشته اش کنار نیومده و وارد زندگی ادم دگ ای شده اوج خودخواهیه، جدی با ...

این کار رو کردم 

ولی انکار میکنه که هنوز درگیر اونه

من بعد عقد فهمیدم شوهرم عاشق بوده. ولی خونوادش نرفتن خواستگاری و به اجبار پدرش با من ازدواج کرده. خیلی سرد بود باهام. نه محبتی، نه زنگی، نه پیامی، نه حرف زدنی. همش دنبال بهونه بود که من خودم بذارم برم. از پدرشون به شدت حساب میبردن و نمی‌خواست جدایی از طرف اون باشه

خلاصه منم به غرورم برخورد 2 ماه بعد عقد رفتم دادگاه واسه طلاق. 6 ماه قهر بودیم بعدش آشتیمون دادن

الان شوهرم بدون من آب نمیخوره. چندبار گفته عشقای قبل ازدواج مسخره بازی و از رو جهالته. عشقی که بعد ازدواج بوجود میاد هیچوقت از بین نمیره. اگه عقل الانم اون موقع داشتم دوران عقدمونو تلخ نمیکردم

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
وقتی با دختره رابطه نداشته چجوری عاشقش شده؟ این خنگه فقط کراش زده روش وگرنه اگه عاشق واقعی بود باتو ...

کاملا با حرفای این دوستمون موافقم

این روزا دارن گند میزنن به عشق

اسم هررر احساسی رو میذارن عشق 

تقدس عشق رو از بین بردن

کسی که عاشقه به این راحتی نمیتونه حتی دستای یکی دیگه رو لمس کنه

پس بیخود خودتو ناراحت نکن عزیزم و سعی کن با محبت همسرت رو به خودت نزدیک کنی

چ عشقی بابا  آقاهه زندگی شو تباه کرد  ظلم کرد در حق خودش جوونیش و خانواده اش اونوقت میگ ...

حالا حرص نخور بزار ادامه ماجرا رو تعریف کنم مطمئنم حرفتو پس میگیری😑😂 

چند سال میگذره تا شوهر این خانوم میمیره 

این پسره هم که هنوز تو فکر عشقش بود می‌ره خواستگاری دختره 

به هم میرسنو خوشبخت میشن 😂😍 الانم دوتا بچه فسقلی دارن