2777
2789
عنوان

همسرم شکست عشقی خورده

2569 بازدید | 65 پست

خانوما،همسرم قبل از اینکه بامن آشنا بشه از هم دانشگاهیش خوشش میومد و خاستگاری کرده ولی اون خانوم قبول نکرده.شوهرم دوسال ازش کوچیکترع

یک دفعه هم با هم رفته بودن بیرون.بعد اینکه ازش نه شنیده خیلی نازشو میکشه ولی بازم اون خانوم قبول نمیکنه و شوهرمو بلاک میکنه.

الان که سه سال از زندگیمون میگذرع ولی هنوز به فکرشه،من کنارشم ولی اهنگای شکست عشقی گوش میکنه.بهمم گفت اگه دختر داشته باشم اسمشو میذارم فاطمه(اسم اون خانوم فاطمه بود).

فک میکنم منو دوست نداره و فقط از روی عادت بامنه 

حالم خوب نیس احساس میکنم منو گذاشته کنار

میشه لطفا باهام حرف بزنید بگید چیکار کنم؟

ازدواجتون سنتی بود یا خودش شمارو انتخاب کرد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا امشب چتونه 

یکی میگه شوهرم قبلا دوست دختر داشته دوسش داشته یکی دختر عمش یکی ...... 😐! 

خبریهههه ؟ 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

بعد ازدواج فهمیدی که دختری رو دوست داشته؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

باهاش صحبت کن بگو اذیتی،بگو اگه موضوع بر عکس بود تو چه عکس العملی داشتی؟؟و با چه رویی از من میخوای بزائم به یاد عشق قدیمت؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭