2777
2789
عنوان

جواب شما به این خواستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 30 پست

اول چرا از زنش جدا شده؟باید ته توشو در بیاری

اخلاقش

فرهنگ خودش و خانوادش

بچه ننه بودن یا نبودن

دخالت خانواده

وابسته بودن افراطیشون بهم

شکاک و بد دل بودن یا نبودن

خسیس بودن یا نبودن

عصبی بودن یا نبودن

رفیق باز بودن یا نبودن

دست به زن داشتن یا نداشتن

همه بائو بررسی بشه دقیق

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه مدتدرفت و امد کن 

حداقل ۶ماه بدون. رسمی کردن رابطه 

بعد تصمیم بگیر 

چوندازدواج دومت هست خیلی دقت کن و همه جوانب را بسنج و مطمئن شو

از خانواده همسر قبلی و یا خود همسر قبلیش دلیل طلاقش را جویا شو  که مطمئن باشی راست میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما با دقت بررسی کن چون شرایطش به ظاهر خوبه و. عجیبه همسر قبلیش با این شرایط جداشده  و اینکه ...

گفت زن قبلیش وضع پدرش خیلی خوب بوده و این در برابر اونا بی پول بوده چهار پنج ساله جدا شده

گفت زن قبلیش وضع پدرش خیلی خوب بوده و این در برابر اونا بی پول بوده چهار پنج ساله جدا شده

دلیلش چرتههههه 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چرا زنش و طلاق داده اگر اخلاقش خوبه الهی که کنار هم خوشبخت باشین

گفت سطح مالی پدر اون خیلی بالاتر بوده و بعد اینکه برادرش میره خواهر زن مطلقه ش رو با یه بچه میگیره و این مخالفت میکنه اونا هم باهاش لج کردن و گفتن تو بی پولی و...

گفت سطح مالی پدر اون خیلی بالاتر بوده و بعد اینکه برادرش میره خواهر زن مطلقه ش رو با یه بچه میگیره و ...

شوهر دختر دایی منم زنش ازش بالا تر بود طلاق گرفت با دختر دایم ازدواج کرد خیلی پسر خوبیه خدا رو شکر الهی که شما هم برا هم باشین و خوشبخت