2777
2789

سلام خانوما

من خیییلی به یخچال سفید از بچگی علاقه داشتم از سیلور متنفر بودم و واسه جهیزیه م هم یخچال و لباسشویی و ظرفشویی سفید هست . 

ولی خورده ریز های اشپزخونه رو ترسیدم زرد بشه مثل همزن امیوه گیری غذاساز و..مشکی گرفتم یعنی همه چیز هایی که دلخل کابینته مشکی

اتو و جاروبرقی و پنکه هم مشکی، چون دیدم پنکه مادرشوهرم زرد شده.

حالا مشکلم اینه: 

سرخکن و آون توسترم چه رنگی باشه؟ چون توی کابینت که نمیره بیرون میزارم 

و اگر سفید باشن زرد ممکنه بشه؟ شما بودین اینارو مشکی میگرفتین؟ در کنار یخچال و لباسشویی و ظرفشویی سفید بزارین؟ این سه تیکه با مواد غذایی در ارتباط نیستن زرد بشن اما بقیه زرد میشن حس میکنم خونم رنگارنگ و زشت شده  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا جهیزیه ام را مثل شما گرفتم اصلا هم زشت نشده ماکروویو هم سفید برداشتم ولی سرخکن را مشکی ب ...

کنار هم میزاری؟  جای سرخکنن کجاست وقتی استفاده نمیکنی

چیندی جهازتو؟ 

آب و هوای بعضی جاها ممکنه وسایل رو زرد کنه .من دیدم بعضی جاها مثل قم و کاشان آب رو وسایل پلاستیکی راکد می مونه زرد میشه و دیگه هم نمیره .

منم سرخ کن و آون توسترم مشکی هست بقیه سفید ،خودم برام رنگشون مهم نیست ولی جاریم وسایل من براش مهم بود اومده بود یه ایرادی گرفت 😂

آب و هوای بعضی جاها ممکنه وسایل رو زرد کنه .من دیدم بعضی جاها مثل قم و کاشان آب رو وسایل پلاستیکی را ...

جاری رو داخل ادم حساب نکن بابا من یکی دارم تنها کسی که نظرش تو هیچی برام مهم نیست همونه   از خواهر شوهرام گاهی نظر واسه وسایل میپرسم

من کلا وسایل کوچیک رو مشکی سیلور گرفتم اصلا هم بد نشده.سرخ کنم مشکی فیلیپس

وسایل بزرگ سفید ؟

لباسشویی  و ظرفشویی و یخچال سفید باشه

کوچیک ها + اون توستر و سرخکن مشکی باشه خوب میشه؟

جاری رو داخل ادم حساب نکن بابا من یکی دارم تنها کسی که نظرش تو هیچی برام مهم نیست همونه   از ...

فقط نظر خودت وهمسرت مهمه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اینکه سه رنگه میشه

تو اشپز خونه من دیدم قشنگم میشه

ولی ظروف سفید رو‌میشه نزاشت زرد شد یا سفید کرد دوباره و یخچال رو‌ خیلی باید مراقب باشی یوقت موقع اشپزی دستت کثیف باشه بزنی من مامانم یخچالش سفیده ۳ ۴ ساله گرفته دستش زرد چوبه ای بوده زده به یخچال متوجه نشده جاش مونده و  اینکه بعد مدتی دیگه اون حالت براق روش از بین میره 

ایشالا ک خیره