2777
2789
کسی ک جانی باشه ن میشه طلاق گرفت ن میشه شکایت کرد ن میشه جایی پناه برد فقط باید بسوزی تا بمیری چون ه ...

خوب بچت چی اونم باهات داغون میشه حداقل عزیزم جلوی بچه خفظ ظاهر کن بگو بخند نزار اون غمخوار تو باشه

عزیزم الهی بخق این روز عرفه خدا ب بهترین شکل زندگیت را بسازه که غرق خوشی باشی بعد هر سختی آسونیه این ...

مثل آدمی شدم ک سالها تو ی اتاق تاریکه و نور ندیده .حتی نمیتونم روز خوب تو ذهنم تصورم کنم ک بهش امید داشته باشم تو تاریکی محض گیر افتادم و از نور چیزی یادم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل آدمی شدم ک سالها تو ی اتاق تاریکه و نور ندیده .حتی نمیتونم روز خوب تو ذهنم تصورم کنم ک بهش امید ...

پایان شب سیه سپید است خدا جایی که باورت نشه دستا را میگیره متوسل شو ب ائمه ببین چه جور کمکت میکنن شک نکن

ک با چ سادگی رفتی تو بغلش و تمام روحتو بی ریاو صادقانه سپردی بهش😔😔😔

با چه عشقی براش غذا تزیین میکردم ،اتاق خوابه و کرده بودم یه قصر ،همیشه ماشینشو خودم تمیز میکردم،درد زایمان و با چه عشقی تحمل کردم که بعدش خوشحال بشه که بابا شده ،لباساشو اتو میزدم کفش هاشو برق مینداختم ،،،،بقران قسم همین حالا اه میکشم تو سینم میسوزه

هرجور دیگه ای بره میخواد واسم داستان و سردرد جدید بشه فقط بمیره راحت بشم ی هفته مونده ب زایمانم انقد ...

یعنی تو ماه آخر بارداری هستی و کتک میخوری؟ چرا از این آشغال حامله شدی همیشه میگفتم مادر من و امثال مادر من که سن بالا قدیمی ان و چون بی سواد بودن و راهنما گر نداشتن ما رو زاییدن و بدبختمون کردن زنهای امروزی همچین میکننن واقعا نمیدونم باید چی بگم اون بچه قشنگ معلومه آینده اش چی میشه😓😓

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الهی بگردم فک کردم بچت ب دنیا اومده با اسی اشتباه گرفتم

بهش میگم ب من رحم نمیکنی ب بچه تو شکمم رحم کن اون ک گناهی نداره بچه ی خودته میگه انقد میزنم تا خودتو بچه باهم بمیرید میزنه تو کمرم و شکمم خدا منو لعنت کنه چرا گذاشتم این بچه انقد بزرگ شده نشه کاریش کرد بخدا همون ماه اولم دلشو نداشتم بندازمش .ی هفته مونده ب زایمانم نمیزاره حداقل این ی هفته یکم آروم باشم 

نگو با همون ماشین که من تمیز میکردم با همون لباس اتو شده و همون کفش برق انداخته که من براش اماده میکردم میرفته دیدن اون دختر و من بدبخت براش دعا میکردم تو خونه که شوهرم چقدر زحمت میکشه و به فکر زندگیمونه

یعنی تو ماه آخر بارداری هستی و کتک میخوری؟ چرا از این آشغال حامله شدی همیشه میگفتم مادر من و امثال م ...

ماه آخر چیه تو همین 4.5روز زایمان میکنم امروز از صب تاشبم فروش داد کتک زد و انقدمثل روحانیت مثل خوره افتاد تو جونم کل بدنم گر گرفته خوابم نمیبره تیک گرفتم هی میپرم 

الهی بگردم فک کردم بچت ب دنیا اومده با اسی اشتباه گرفتم

بهش میگم ی حیوون میخواد حمله کنه می‌فهمه شکارش حاملست بهش حمله نمیکنه اونوقت تو بچه خودت تو شکممه اینطوری میزنی .بدتر و محکم تر میزنه بیشتر تو شکمم میکوبه .بعد میگین از خدا بخواید اهل بشه؟سگ هار و گرگ اهل میشن اینا نمیشن اینا فقط باید بمیرن از رو زمین کنده بشن

ماه آخر چیه تو همین 4.5روز زایمان میکنم امروز از صب تاشبم فروش داد کتک زد و انقدمثل روحانیت مثل خوره ...

خدا براش نسازه ،،،،الان میگن چرا نفرین میکنی،،،،خب خدا کجایی زنی که حامله باشه خودش هزار درد میاد سراغش چرا ایقدر عدالتت دیره خدا،،میگن روز قیامت خدا به دهان ها مهر میزنه و خودش صحبت میکنه به خداوندیش ناعدالتیه اگه بگه چرا گناه کردی من میگم خدا من که مثله تو خدا نیستم من بنده و مخلوق تو بودم چرا اون روز تو دنیا صدات زدم جواب ندادی خاستی چیو بهم ثابت کنی صبرتو که چی بشه،،که امروز روز قیامت بیاد و بگی گناهکاری