2777
2789
عنوان

از ته دل ناراحتم

490 بازدید | 45 پست

يه ساعت پیش اعصابم از دست پسر سه سالم خیلی خورد شد خیلی زیادها به خاطر موبایل و اینا،موبایلو گرفته حرف گوش نمیده بهش میگم خاموشش کن انگار نه انگار بعد گوشی رو ازش بردم شروع کرد به گریه،خیلی اون لحظه اعصابم خوردشد و تا تونستم زدمش تا الان اینجوری نشده بودم مثل دیوونه ها شدم اون لحظه،ولی الان عذاب وجدان گرفتم نمیتونم بخوابم خیلی ناراحتم که اونجوری زدمش،چکار کنم خیلی عصبی شدم مدتیه😔😔😔

دلم براش سوخت دلم کبابه الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه میان میگن روانی و فلان سرزنش میکنن.عب ندارن مادری دیگه منم دوتا بچه دارم یکی سه ساله فوق شیطون گاهی از کوره در میرم ما هم ادمیم سنگ که نیستیم .آستانه تحمل داریم.ولی عزیزم سعی کن خوددار باشی و کتک نزنی بچه هستن دیگه .

پیش میاد شما هم انسانی صبری داری بچه بزرگ کردنم سخته من که مادر نیستم بفهمم ولی خواهرمو دیدم که یه سری وقتا بچش خیلی میره رو مخش ولی سعی کن ببریش بیرون هر روز تا بره بیرون بازی کنه معتاد گوشی نباشه یکمی یزرگ تر شه میره مهدکودک اینا بعدشم میتونی بفرستیش ورزش

بعضی وقتا کتکم لازمه🤣

زود یادش میره چون بچست فردا ببرش بیرون بازی کنه یه خوراکی براش بخر از دلش درمیاد سعی کن اعصابتم کنترل کنی خودتم کارای هنری انجام بدی خوبه آرومت میکنه

دستت بشکنه زورت به بچه رسیده  عذاب وجدان بخوره در ملاجت

واقعا چرا اینطوری حرف میزنین من مادر نیستم ولی خودتون جای این خانوم بزارین به هر حال انسانه و صبری داره

اول شعور یاد بگیرین بعد بیاید نظر بدید

تو اول طرز حرف زدنت درست کن بعد بیا نظر بده

همونو بگو حالا مجردن اینا خیر سرشون بچه بیارن میکشنش .اینجا نمیتونن خودشونو کنترل کنن می‌خوان جلوی شیطونی بچه خودشون سکوت کنن قطعا بدتر از استارتر رفتار میکنن