2777
2789
عنوان

از ته دل ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 45 پست
الان همه میان میگن روانی و فلان سرزنش میکنن.عب ندارن مادری دیگه منم دوتا بچه دارم یکی سه ساله فوق شی ...

از کوره در رفتن در حد دوتا تشر میشه،یه بشگون یا یه زدن در پشت

نوشته گرفتم تا میخورد زدم بچه سه ساله رو 

شما هم فاز طرفداری از مادرای روانیو گرفتین

مادری یعنی صبر حوصله ،به وقتش کنترل خشم تا تقی به توقی میخوره بچه رو در حد کشت بزنی این مادریه !!!!!!

مادر حق نداره بچه رو تا میخوره کتک بزنه ،اعصاب نخوره غلط کرده بچه اورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طرز حرف زدنه آخه نگو که مادری نمیتونم باور کنم

مادری که بچه رو تامیخوره کتک میزنه باید دستش قطع بشه حالا خیلی بهش لطف کردم نوشتم بشکنه 

شماهم فاز طرفداری از مادرای روانیو نگیرین 

از کوره در رفتن در حد تشره دوتا بشگونه یه در پشت زده 

نه تا میخوره بچه سه ساله رو بزنی 

از کوره در رفتن در حد دوتا تشر میشه،یه بشگون یا یه زدن در پشت  نوشته گرفتم تا میخورد زدم بچه س ...

درسته ولی استاتر نیومده اینجا که فحش بخوره یا سرزنش بشنوه اومده راهکار بگیره دردودل کنه بعضیا شعور ندارن بخدا کامنتارو بخون

از کوره در رفتن در حد دوتا تشر میشه،یه بشگون یا یه زدن در پشت  نوشته گرفتم تا میخورد زدم بچه س ...

لطفا تایپیکو ترک کنید نیازی به نظر شما ندارم،شما خیلی کم شعور و یا بهتره بگم بیشعور هستین

دستت درد نکنه خواخری،خیلی داغونم الان 

گفتم پیش میاد ممکنه یکمم عصبی باشه ولی سعی کن حوصله کنی تا حدی اگه‌ام زدی در حد یه سیلی چیزی این مشکل اینه بچه وابسته گوشی بچه های الان خیلیا اینن سعی کن وقت بزاری خودت یا شوهرت هر وقت تونستین ببرینش بیرون چون زمونه خرابه نمیشه تنها بچه رو ول کرد ببرینش سرگرم شه یکمی صبر کنی به سن مهدکودک مدرسه باشگاه کلاس اینا میرسه و شعورشم میره بالاتر سعی کن تا جایی که میتونی به حرف بگیریش که بهتر جواب میده 

واقعا چرا اینطوری حرف میزنین من مادر نیستم ولی خودتون جای این خانوم بزارین به هر حال انسانه و صبری د ...

شعورو مادر روانی نداره و امسال تو که ازش دفاع میکنی 

بچه رو تشر میزنن،بشگون میگیرن ،سطحی دعواش میکنن 

بچه سه ساله رو تا میخورده زده حالا تو اومدی اینجا چی میگی 

تولم شاید لنگه همینی 

درسته ولی استاتر نیومده اینجا که فحش بخوره یا سرزنش بشنوه اومده راهکار بگیره دردودل کنه بعضیا شعور ن ...

حقیقت تلخه یه وقتایی لازمه نظر واقعی بشنوه 

کارش بده ،با قربونت برم فدات بشم عب نداره حق داریم اون رفتارشو درست نمیکنه 

اسی اومدی اینجا حالت خوب سه یه سری بیشعور بدتر کردن فردا برو برای بچت یه جایزه یا خوراکی بخر از دلش ...

آره والا نمیدونم چرا بعضیا اینجوری رفتار میکنن...

دمت گرم عزیزم کاش همه شعور تو رو داشتن