سحرs27 مدیر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 103 عنوان برای ترک متادون | مشاهده متن کامل بحث + 3857 بازدید | 91 پست کسی برای ترک متادون راهکارنداره استخون درد ادم کم بشه کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد 1403/03/27 | 02:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boss_baby عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 321 خب احتمالا این دو روز خاب و خوراکت کلا مختل شده، مخصوصا از روزِ دومالانم تمام بدنت کوفتهس، خابت نمیگیره، حال نداری پاشی ی بیوان آب بخوری...اصلا حوصله و میلِ غذاخوردنم ک اصلا نداریاینو گفتم ک بدونی میفهمم حالتو
boss_baby عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 321 اره مرسی ولی دوبارهم میتونم برام سخت نیس ارداده تقریباخوبی دارم وقتی مصرفتو تقسیم کردی، روزهای زوج یک سیسی از مصرفِ صبحت کم کنروزهای فرد یک سیسی از مصرفِ عصرت کم کنحتی اگ دیدی توانِ اینو داری ک دو سیسی کم کنی، همون یک سیسی رو کم کن، از برنامهت جلو نزن
سحرs27 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 103 خب احتمالا این دو روز خاب و خوراکت کلا مختل شده، مخصوصا از روزِ دوم الانم تمام بدنت کوفتهس، خابت ن ... اره اصلانمیدونم که غذا یاآبی هم تودنیاهست یاخاب چیه استخون درد شدیددارم بااینکه انقدقرص خوردم کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
boss_baby عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 321 یه،چیزِ دیگه هم میگم که بدونی شرایط خیلی بد رو هم میفهممممکنه بخاطر مشکل مالی نتونسته باشی حتی همونقدر هزینه رو هم فراهم بکنیشاید همین الانم این مشکلو داشته باشیاصلا خجالت نکش، اشکالی نداره
سحرs27 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 103 الان شربت نداری اصلا؟ چرا دارم کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
southpaw عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 417 من میتونم راهکار بدم...چون مصرف داشتم و الان چند ساله گذاشتم کنار خدایا تو چه باشی چه نباشی،من به تو نیاز دارم،نیاز به اینکه تو باشی
مهگل۷۵ عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 410 نه بجنوردم خونوادمم خبرندارن دکترم رفتم یکم دارو داده ولی بازم خیلی درد دارم من دقیق راهکار ترک میدونم چون یکی کنارم ترک کرد و الان دوساله که راحت شده اگه خواستی در خواست بده که راهنمایت کنم
boss_baby عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 321 چرا دارم ببین دخترم، ازین ب بعد سر و کارِت با دُزِ یک دَهمِ سیسی هستپس باید با سرنگ دقیق اندازه بگیریمن فک کنم پیام قبلیو اشتباه ووشتم، شما راید هر روز یک خط از مصرفو کم کنی ها، هر خط یک پنجمِ سیسی هستمتوجه شدی؟
jamal2614 عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 28 در حال حاضر تنها چیزی که جواب میده و کمی از دردت را کم میکنه دوش آب سرد هستش چون متادون حرارت داخلی بدن را بالا میبره با دوش آب سرد هم حالت خوب میشه هم میتونی نیم ساعت بخوابی
سحرs27 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 103 من میتونم راهکار بدم...چون مصرف داشتم و الان چند ساله گذاشتم کنار واقعاخوشحال شدم که گزاشتین کنار خداروشکر امیدوارم دیگه هیچ موقع سراغش نرین کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
southpaw عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 417 واقعاخوشحال شدم که گزاشتین کنار خداروشکر امیدوارم دیگه هیچ موقع سراغش نرین ممنونم مهمترین عامل ترک در وهله اول انگیزه هستش..اگر انگیزه قوی داشته باشی به امید خدا این روزهارو به سرعت تمومو هفته ها و ماهها که رد کردیم رد میکنی خدایا تو چه باشی چه نباشی،من به تو نیاز دارم،نیاز به اینکه تو باشی
boss_baby عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 321 پس یبار دیگه میگمروزای زوج یک خط از مصرفِ صبح کم کنروزای فرد یک خط از مصرف عصر کم کنهر خطِ سرنگ، یعنی یک پنجمِ سیسی
jamal2614 عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 28 شما نیاز به هیچ دارویی نداری .فقط کمی روی صبر و تحملت تمرکز کن واز تلقین کردن دوری کن و تنها راه حل دوش آب سرد .هر یک ساعت یکبار
سحرs27 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 103 ببین دخترم، ازین ب بعد سر و کارِت با دُزِ یک دَهمِ سیسی هست پس باید با سرنگ دقیق اندازه بگیری ... سرنگ پنج سیسی دارم ینی یک ودوکه نوشته خط بین اونارومیگین درسته کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد