2777
2789

بدترین چیزی که من تجربه کردم متادون بود و با وجودی که بعضی روزها حتی تا ۵ تا قرص ۴۰ مصرف میکردم خدا نیرویی به من داد که بتونم کنار بذارم...

خدایا تو چه باشی چه نباشی،من به تو نیاز دارم،نیاز به اینکه تو باشی

همین الانم اگ بتونی از بالای زانو تا کف پاتو با آب خنک آبکشی کنی، درد و کلافگی و خستگیتو خیلی کم میکنه

هر وقت زیاد اذیت میشی اینکارو بکن

دوشِ سرد هم همینطور، خیی خوب میکنه حالتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم مهمترین عامل ترک در وهله اول انگیزه هستش..اگر انگیزه قوی داشته باشی به امید خدا این روزهارو ب ...

دیگه جوری شدم ک حتی انگیزه زندگی کردنم ندارم اخه ولی فقط جداشدن ازاینومیخام ازعذاب وجدان خلاص بشم 

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
سرنگ پنج سیسی دارم ینی یک ودوکه نوشته خط بین اونارومیگین درسته

آره اون خطهای ریز که بینِ عددها هست

درواقع تو قراره هر روز یک پنجم از یک سی‌سی رو کم کنی دخترم

از برنامه‌ت جلو نزن، همینجوری پله پله پیش برو

همین الانم اگ بتونی از بالای زانو تا کف پاتو با آب خنک آبکشی کنی، درد و کلافگی و خستگیتو خیلی کم میک ...

اره اب سرد رو میدونستم زمستون وقتی حالم بدبود تواتاق سردمیخابیدم دردپام کم میشد 

آره اون خطهای ریز که بینِ عددها هست درواقع تو قراره هر روز یک پنجم از یک سی‌سی رو کم کنی دخترم از ...

واقعاممنونم همین ک بفکرم هستین جواب دادین یه دنیا ممنونم 

من قبل از اعتیاد قهرمان بوکس بودم...با کم کردن دوزها فعالیت بدنی استخر...جکوزی اب سرد بخصوص و دوش اب سرد گذاشتم کنار.جکوزی اب سرد معجزه میکنه..من بعضی وقتها بیست دقیقه تا نیم شاعت تو جکوزی آب سرد میموندم...یه کپسول سبز رنگ دادن بهم که مثلا برای ترک بود متاسفانه منو تا پای مرگ برد که اوایل فکر کردم از خماریه بعد متوجه شدم از اون کپسول ترکه

دیگه جوری شدم ک حتی انگیزه زندگی کردنم ندارم اخه ولی فقط جداشدن ازاینومیخام ازعذاب وجدان خلاص بشم&nb ...

ببین، این تابستون چه بخایم چه نخایم از پسفردا شرو میشه و میاد و میگذره

چه خوش بگذره، چه سخت بگزره... سه ماه دیگه پاییز شروع میشه

ب این فکر کن ک با همین اراده‌ای ک داری، با یه مقدارِ قابل تحمل زحمت و سختی و تلاش، دو ماهِ دیگه همه چیزو پشتِ سر گذاشتی و تموم شده، متوجهی چی میگم؟ ای روزا چه با خواب، چه با بیخوابی... بلخره میگذرن

دیگه جوری شدم ک حتی انگیزه زندگی کردنم ندارم اخه ولی فقط جداشدن ازاینومیخام ازعذاب وجدان خلاص بشم&nb ...

ببین من پدرم فوت شد ..تو ختم پدرم همسرم بهم خیانت کرد...بخاطر فراموش گردن غم و غصه افتادم تو دام اعتیاد ..منی که قهرمان شهرم بودم...کارگاه داشتم با کلی نیرو اعتیاد باعث شد ورشکست بشم کل چکهام برگشت خورد.کل خانواده تردم کردن.هنوزم حسابم بسته اس...یعنی کلی دلیل داشتم که ترک نکنم ولی دخترم مهمترین انگیزم بود...از من وضعت بدتره ایا

واقعاممنونم همین ک بفکرم هستین جواب دادین یه دنیا ممنونم 

ایشالا ک موفق میشی، قطعا از پسش برمیای

همین برنامه رو پله پله انجام بده، پاهاتو روزی چندبار با آب خنک آبکشی کن، دوشِ خنک بگیر

بیشتر استراحت کن، مایعات بیشتر بخور، گرمی‌جات بخور، خرما و اینچیزا بخور

ببین من پدرم فوت شد ..تو ختم پدرم همسرم بهم خیانت کرد...بخاطر فراموش گردن غم و غصه افتادم تو دام اعت ...

ن بدترنیس فقط احساسات ودلسوزی بیچارم کرد ترس استرس داداشم ازم جدامیشه میرن سرکار داغون میشم شب میخام بخابم ترس تودلمه ک خدایا اوناخوبن چیکارمیکنن

اره اب سرد رو میدونستم زمستون وقتی حالم بدبود تواتاق سردمیخابیدم دردپام کم میشد 

الانم اگ خیلی اذیت شدی و خابت میگیره

۲ سی‌سی

یا حداکثر ۲ و نیم سی‌سی بخور و بخاب و از فردا برنامه‌تو شروع کن

شبت بخیر، ب خدا میسپارمت