2777
2789

شغلت رو هم بگو

شغل داری؟ یا کارِ خونه رو مجبوری انجام بدی؟ یعنی آشپزی و ظرف شستن و خرید و اینکارا رو باید روزانه انجام بدی؟ یا میتونی درطول روز استراحت کنی و کسی مزاحمت نشه؟

اینارو توضیح بده لطفا، خیــــــلی مهمه ها

عزیزم مصرفت روزی یکباره؟ یا روزی دوبار؟ سر ساعت مشخص؟ کامل توضیح بده تا برنامه‌تو بگم

نه اصلااهمیت نمیدادم صبح بیدارمیشدم میخوردم بازظهر بازمیددم حالم بدبودمیخوردم برنامه مشخصی نداشتم

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه یکی رو میخورم همش براش ناراحتم نکنه رفته باشه سمت این چیزا  توروخدا هر کاری میکنی ترکش ...

ازاین بابت ازخودم متنفرم واقعامتنفرم نمیدونم چی بگم واقعاسرم پایینه پیش خونوادم ازدروغی ک میگم خیانتی ک بهشون میکنم واقعابدم میادازخودم ولی خسته شدم

شغلت رو هم بگو شغل داری؟ یا کارِ خونه رو مجبوری انجام بدی؟ یعنی آشپزی و ظرف شستن و خرید و اینکارا ر ...

نه خونه ام اره کارای خونه گردن منه انجام میدم ولی خب زیادسخت نیس مامانمم کمک میکنه

خب پس چندتا ماموریت باید انجام بدی

ماموریتِ اولت اینه:

معلوم کن چقد باید مصرف کنی که حالِت کاملا نرمال باشه در طولِ روز؟ ۵ سی‌سی؟ ۶ ؟ ۷؟ ٨؟ ۱۰؟

اول باید دُزِ مصرفتو تشخیص بدیم، تا بدش باهم برنامه ترکت رو بنویسیم

خیلی زود خلاص میشی، تابستونِ قشوگی در پیشِ رو داری دخترم، مطمئن باش همه چی درست میشه

ازاین بابت ازخودم متنفرم واقعامتنفرم نمیدونم چی بگم واقعاسرم پایینه پیش خونوادم ازدروغی ک میگم خیانت ...

خودتو سرزنش نکن کلی آدم هستن با اراده ترک میکنن 

دور از جون سرطان که نگرفتی پیش ی مشاور برو کم کم ترک کن حتما 

خب پس چندتا ماموریت باید انجام بدی ماموریتِ اولت اینه: معلوم کن چقد باید مصرف کنی که حالِت کاملا ن ...

قربونتون دیگه پنج سی سی مشخصه 

خودتو سرزنش نکن کلی آدم هستن با اراده ترک میکنن  دور از جون سرطان که نگرفتی پیش ی مشاور برو کم ...

الان ک تازه دوروزه خیلی درددارم خیلی

تو مقصر نبودی خاهرِ گلم، دخترِ عزیزم

من میدونم چجوری مشکلای کوچیک روی هم ومع میشن و آدمو تسلیم میکنن، خیلی؟از مااین روزارو گذروندیم یا داریم میگذرونیم، پس باهم همراه و همدردیم

هیچ خودتو مقصر ندون، هیچم خجالت نکش

اینکه تصمیم گرفتی درمان بشی ینی خیلی باغیرت و باجربزه‌ای، دمت هم گرم

قربونتون دیگه پنج سی سی مشخصه 

خب حالا ک پنج سی سی قطعیه

ماموریت بعدیت اینه: سعی کن ۵ سی‌سی رو تقسیم کنی به دوبار در روز

مثلا صبح ۲ و نیم سی‌سی بخوری

سرِ شب، یا غروب هم ۲ و نیم سی‌سی بخوری

اینو امتحان کن، اگ دیدی با یکبار مصرف راحتتری هم به خودت فشار نیار، همون یکباره مصرف کن

اما اگ تونستی و راحت بودی مصرفتو تقسیم کن

تااینجا متوجه شدی؟

خب حالا ک پنج سی سی قطعیه ماموریت بعدیت اینه: سعی کن ۵ سی‌سی رو تقسیم کنی به دوبار در روز مثلا صبح ...

اره مرسی ولی دوبارهم میتونم برام سخت نیس ارداده تقریباخوبی دارم