2777
2789
ن بدترنیس فقط احساسات ودلسوزی بیچارم کرد ترس استرس داداشم ازم جدامیشه میرن سرکار داغون میشم شب میخام ...

دلیل همه بدبختی ما ترسه...ترس از اینده .ترس از دست دادن...همین ترس همه چیمو از من گرفت...الان که مصرف داری به این مزخرفات فکر میکنی..بعدا پاک شدی میفهمی چه رکبی خوردی

خدایا تو چه باشی چه نباشی،من به تو نیاز دارم،نیاز به اینکه تو باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل همه بدبختی ما ترسه...ترس از اینده .ترس از دست دادن...همین ترس همه چیمو از من گرفت...الان که مصر ...

اره حرفتون روقبول دارم ولی اخه من چن ماه هم میزاشتم  کناربازم همینجوری بودم خیلی روخونوادم حساسم خیلی حتی وقتی پاک بودم ترس واسترس رو داشتم 

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
اره حرفتون روقبول دارم ولی اخه من چن ماه هم میزاشتم  کناربازم همینجوری بودم خیلی روخونوادم حساس ...

دقیقا منم مثل تو بودم....همون خانواده منو ترد کردن...همین الانشم به فکر اونام..مادرمو یه ساله ندیدم....اول فکرتو درست کن..با این کوفتی هیچی درست نمیشه...من دهنم سرویس شده...الان اگه پیشت بودم یه چک میزدم تو گوشت...چون دقیقا عین گذشته منی....آخرش تباهیه...من رفتم ...هیچی نیس...تازه الان دارم میفهمم چی سر خودم اوردم

خدایا تو چه باشی چه نباشی،من به تو نیاز دارم،نیاز به اینکه تو باشی
اون آیکون پیامک و بزنین ببینین کار واجب دارم باهات

ببینید اخه منم به شمادرخاست میدم میزنه کاربرقبلاب شمادرخاست داده ولی من چیزی نمیبینم بخدا

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
ببینید اخه منم به شمادرخاست میدم میزنه کاربرقبلاب شمادرخاست داده ولی من چیزی نمیبینم بخدا

برا منم همین میاد حالا فردا اگه اومد وشد باهم صحبت کنیم یا آیدی روبیک ایناداری،بگو مهمه همشهری