2777
2789
عنوان

چشم سوم باشه؟:)

1203 بازدید | 99 پست

اعتقاد ندارین انرژی منفی ندیناااا🗿

یکی که روش باز کردنشو بلد باشه خیلی خیلی علاقه دارم بهش حتی اگه بمیرمم باید باز کنم کسی هست بلد باشه؟:)

نور و عشق الهی جاریست✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خودمون میتونیم بازکنیم 🫤

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چشم سوم واسه چی هست اگه بازش کنی چی میشه

چشم سوم باعث میشه از دنیای ماورا خبر داشته باشی که میشه باهاش بهشت جهنم و آینده رو دید که اگه سرچ کنی تو یکی از سوره های قران دربارش گفته شده:)

نور و عشق الهی جاریست✨

چشم سوم باعث میشه از دنیای ماورا خبر داشته باشی که میشه باهاش بهشت جهنم و آینده رو دید که اگه سرچ کن ...

تو کدوم سوره قران همچین چیزی نوشته شده؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
اگه بلدی میشه بم بگی؟:) هر چی سخت باشه اشکال نداره

من همینجوریش یه چی تو شب ببینم دیوونه میشم،اصلا دوست هم ندارم باز بشه،فقط یه چیزهایی مثل شما راجع بهش خوندم

و از یه سری آدما یه چیز هایی شنیدم ،حتی تو همین سایت یه خانمی به من گفتن که اصرار نکن به باز شدنش

من میخام از تابستون شروع کنم وقتی درسام تموم شد و مشغله ذهنیم تموم شد یبار داشتم بازش میکردم نتیجه و تجربه داشتم اما ول کردم بخاطر درس 

روشی ک استفاده کردم و جواب داده رو بهت میگم اما باید رعایت کنی بیا باهم بازش کنیم و گزارش کار هم بهم بدیم ببینیم تا کجا پیش رفتیم چون یکی از برنامه های من اینه این ۳ ماه تابستون قطعا بازش میکنم و اگه دو نفر باشیم انگیزمون میره بالا 

اگر مایلی درخواست بده ی ایدی چیزی بزار باهم در ارطبات باشیم 

اره راه و روش اصولی داره برو سرچ کن🗿

ممنون

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺