2777
2789
عنوان

چشم سوم باشه؟:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم برو سرچ کن یادم نیست

همچین چیزی خیلی مسئولیت و مراقبه میخاد وگرنه ادم به حنون کشیده میشه خطرناکه

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
نه وقتی از خوااب بیدار میشه عرق کرده خیلی همیشه نه گاهی اوقات  چرا تپش قلب میگیره میگه منو بخا ...

آفرین خودشه متاسفانه آگاهی قبل اتفاق داره وهنوزکامل فعال نیست فعلاتومرحله خوابهای صادقه هست و فعالیت چشمش می‌تونه شروع شده باشه ...ببین میتونی اینکاروکنی حرز امام جعفرصادق روبنویس روکاغذبازعفران کمی به کاغذآغشته کن بزاربالای سرش تاپیک ماه آب یا هرچیزی که میخوره براش نمک آیت الکرسی بخونه وبریزیکم روی غذاش من شکم روی عوامل خطرناکه حتماحتماوقتی می‌ره حمام آینه هاروبپوشون و اینکه این بچه نه سالشه .اما اینوبگوگلم بهش هرچیزی دیدتعریف کنه بهت مثلاً نوراطراف حیوانات روح اختری هست نقطه اتصال روح و جسم ..بعد اینکه سمت دعانویس نرین اصلا فقط پیازوسیرازخونتون کم نشه اصلا یه دافعه سریع سیرهست حتی میشه پشت گوشش بمالید که نفهمه قبل خواب دچارنشخوارذهنی کمترمیشه من الان سیرشده پایه ثابت غذاهام وبعضی اوقات دونصف میکنم وتوکنج تاریک خونم میزارم وقتی یکم بوش روحی کردم سریع میندازمش دور.خودمم ازبوشربدم میاداماچارهرنیست

پس خب چجوری روح ادم ارامش بگیره؟:) اگه بده چرا خدا چشم برزخیو داد؟چرا آیت الله بهجت داشتت؟

آیت الله بهجت یه حرفی داره شده ملکه ذهنم انسان سه چشم فعال داره اماذهن فعال یک عدد داره نزارین چشم فعال برذهن فعال غلبه کنه..خب آرامش روح زمانیکه که خودت ارامشتوپیداکنی چشم سوم باعث دردسر برای زندگیت میشه بخدا

من خودم سمتش نرفتم به خواست خدا دیدم و انقدر ترسیدم به خدا گفتم دیگه نمیخوام ببینم و دیگه ندیدم خدار ...

سلام‌میشه بگید واضح چی میدید، منظورتون ماوراست؟‌ینی‌جن اینا میدیدی،حسشون‌میکردی؟ چون منم‌همینجور بودم‌یمدت، حتی قبل از فوت یکی از اقوام‌خوابشو دیدم، و گفتم‌بزودی یخبر بد‌میرسه خبر فوت، ک‌همین‌اتفاقم‌افتاد.

ینی‌منم‌چشم‌سومم‌ فعالع؟؟؟

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

آفرین خودشه متاسفانه آگاهی قبل اتفاق داره وهنوزکامل فعال نیست فعلاتومرحله خوابهای صادقه هست و فعالیت ...

چشم حتما همین کار میکنیم ممنونم نه سمت دعا نویس که اصلا 

بنظرت چرا توی این سن براش باز شده 

ممنونم ازت وقتت 💋👭

بهم میگه ابجی دستم خودش نیست هی میگم چی دست خودت چیست نمی تونه بهم بگه ..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^