2777
2789
عنوان

چشم سوم باشه؟:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم برو سرچ کن یادم نیست

همچین چیزی که نوشتی صحت نداره

چون خودم چشم سومم یه مدت باز شده بود من کاری نکرده بودم خواست خدا بود ولی هیچ تاثیری رو زندگیت نمیزاره جز اینکه ارامشتو بگیره  و زندگی عادی نخواهی داشت

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
همچین چیزی که نوشتی صحت نداره چون خودم چشم سومم یه مدت باز شده بود من کاری نکرده بودم خواست خدا بود ...

آخه من قسم خوردم مث انسان عادی زندگی نکنم

حالا منم تو رسانه ها دیدم و نمیگم که واقعیه

نور و عشق الهی جاریست✨

چشم سوم باعث میشه از دنیای ماورا خبر داشته باشی که میشه باهاش بهشت جهنم و آینده رو دید که اگه سرچ کن ...

باید اول روی کل چاکراهات کار کنی.بعد دوره ی مدیتیشن و ریاضت داره توی اینستا یه پیجهایی هست که توصیح میده 

ولی بده نکن دیگه زندگیت مثل سابق نمیشه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
اره بشین تا باز شه خرافی😂

خرافی نیست . ندیدی نمیدونی  . این چیزا رو نمیشه بیان کرد .‌زودی میگن طرف توهم زده .‌ اما مگه ممکنه   ادمای سالم  توهم بزنن ؟ :(  اونم چندین نفر هم زمان توهم بزنن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

باید اول روی کل چاکراهات کار کنی.بعد دوره ی مدیتیشن و ریاضت داره توی اینستا یه پیجهایی هست که توصیح ...

اره خیلی رو چاکرای اولم کار کردم 

مرسی بابت توضیحت نفسممم:))

نور و عشق الهی جاریست✨

همچین چیزی که نوشتی صحت نداره چون خودم چشم سومم یه مدت باز شده بود من کاری نکرده بودم خواست خدا بود ...

ببخشید من خاهرم ۹ سالشه میگه دور حیوون ها نور میبینم 

بعضی ادم ها بیرون شبیه حیوونه یعنی چرا اینجوری شده ۵ ماهه نگرانشم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مثلا چی میشه؟ آدم از مرگ خبر دار میشه؟ یا چی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببخشید من خاهرم ۹ سالشه میگه دور حیوون ها نور میبینم  بعضی ادم ها بیرون شبیه حیوونه یعنی چرا ا ...

اسم اون نور هاله هست که خیلی از مردم دور انسان ها و وسیله ها میبینن مثلا کسی که عصبی باشه هاله ی دورش قرمزه و اینا نیاز به ترس نیست

نور و عشق الهی جاریست✨