2777
2789
عنوان

چشم سوم باشه؟:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 99 پست
همچین چیزی که نوشتی صحت نداره چون خودم چشم سومم یه مدت باز شده بود من کاری نکرده بودم خواست خدا بود ...

از اینده میتونستی خبردار بشی؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینده میتونستی خبردار بشی؟

نه اصلا اینطور نیست

فقط یه سری موجودات غیر ارگانیک میتونی ببینی منظورم ارواح و جن و حس ششمت نسبت به دیگران بیشتر میشه و بیشتر تو خواب بهم الهام میشد اونم نه همه چیز الان خداروشکر نمیبینم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
اسم اون نور هاله هست که خیلی از مردم دور انسان ها و وسیله ها میبینن مثلا کسی که عصبی باشه هاله ی دور ...

مرسی 

اینکه ادم ها شکل حیون میبینه چی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببخشید من خاهرم ۹ سالشه میگه دور حیوون ها نور میبینم  بعضی ادم ها بیرون شبیه حیوونه یعنی چرا ا ...

دکتر بردینش شاید توهمه چون بچه ۹ ساله که چشم سومش باز نمیشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
دکتر بردینش شاید توهمه چون بچه ۹ ساله که چشم سومش باز نمیشه

اره بردیم میگه سالمه 🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی می ترسم

نه توهم نیس دوبار تا حالا گفتی فلانی میمیره مرد 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مرسی  اینکه ادم ها شکل حیون میبینه چی

ادم هارو شکل حیوون میبینه

خب آیت الله بهجت هم فک کنم این قابلیت رو داشت

از حیوون درونی انسان باخبر میشد که چشم برزخی داره

نور و عشق الهی جاریست✨

ادم هارو شکل حیوون میبینه خب آیت الله بهجت هم فک کنم این قابلیت رو داشت از حیوون درونی انسان باخبر ...

یا خدا ...

🤦‍♀️

مثلا چی میشه؟ آدم از مرگ خبر دار میشه؟ یا چی؟

نبابا خیلی چیزای محدود میفهمی انقدر جهان گسترده هست اگه چشم سومت باز بشه هم شاید اندازه یه اپلیسون بیشتر بفهمی مثلا من متوجه شدم بعد دیگه وجود داره تو همین مکانی که هستیم و یه سری چیزا که نمیشه توضیح داد باید ببینی تا درکش کنی یا نحوه جدایی روح از بدن زمانی که میخوابی و ....

برای بازکردن چشم سوم اول باید استاد داشته باشی استاد عرفان ازطریق اون شروع کنی اول مدیتیشن دوم راه های ارتباط گیری اول ازطریق ارتباط بنفش یه راهه برای جمع کردن هوش هوای کامل و اینکه هیچوقت تک نفره انجام نمی‌دن حداقل هفت نفربایدباشین ارتباط گیری یک سال طول می‌کشه با رعایت تموم قوانین که اصلا دوست ندارم راجبش صحبت کنم واینم بگم این وسط مثل دکترونواموزای زیردسته واهمه جورعرفی انجام میشه استادمن آموزش دادامابدترینربلاهاسرمون اون ارتباط با ارواح طلسم گیری های مختلف و آموزش وبازشدن انواع و اقسام کوفت و زهرمار به زندگیمون ...نرودنبالش به عنوان یه خانم سی ساله میگم نروبرای روح خودت ارزش قائل باش ...

نبابا خیلی چیزای محدود میفهمی انقدر جهان گسترده هست اگه چشم سومت باز بشه هم شاید اندازه یه اپلیسون ب ...

اوه مای گاد چقدر عجیب و باحاله مثلا روح و این چیزا رو هم میبینی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

نبابا خیلی چیزای محدود میفهمی انقدر جهان گسترده هست اگه چشم سومت باز بشه هم شاید اندازه یه اپلیسون ب ...

*انداره اپسیلون

اشتباه تایپی بود

اوه مای گاد چقدر عجیب و باحاله مثلا روح و این چیزا رو هم میبینی؟

اون زمان محدود بله 

روح مرده هارو نمیدیدم 

اصلا نمیتونی با دنیای دیگه ارتباط بگیری 

اون زمان محدود بله  روح مرده هارو نمیدیدم  اصلا نمیتونی با دنیای دیگه ارتباط بگیری

مرسی اونوقت اگر باز بشه خودش بسته میشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐