2777
2789

دختر یکی از فامیلامون ۱۴ سالش بود و مثل اینکه یه چند وقتی بود که عاشق یه پسر ۱۷. 18. ساله شده بود ولی خانواده های جفتشون مخالف بودن چون خیلی سنشون کم بود...

دختره چند روز پیش میره ببینه پسره رو. و باهم میرن خونه مادربزرگ پسره ولی انگار کلید خونه رو نداشتن که برندداخل  دیگه. ماشین  روشن رو میزنن داخل پارکینگ خودشونم کولر ماشین رو روشن میکنن و داخل ماشین میشینن...  دیگه ازشون خبری نبود و همه دنبالشون میگشتن  تا امروز که جنازه جفتشون رو پیدا کردن و فهمیدن که خفه شدن بر اثر گاز  گرفتگی🙂

اگه تونستید واسه شادی روحشون فاتحه بفرستید و برای آروم گرفتن دل مادراشون دعا کنید❤️ و بیشتر مراقب بچه هاتون باشید...

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

کولرماشین مگه گاز داره😑😑😑خدایاااا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خدا آرامش بده به قلب خیلیا :) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مرگ عاشقانه ای 💔

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

کولر..

گاز..

ماشین

چرا نمیفهمم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

فقط موندم پسر ۱۷ ساله چجور گواهی نامه بهش دادن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نمیدونم دقیق چی شدهه ولی مثل اینکه چون ماشین رو تو فضای بسته پارکینگ روشن کرده بودن بخاطر مونوکسید کربن اگزوز خفه شده بودن

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

فقط موندم پسر ۱۷ ساله چجور گواهی نامه بهش دادن

اون هیچی چرا نیومدن بیرون از ماشین

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

چون تو پارکینگ که محیط بسته هست ماشین رو شن گذاشتن گاز سمی که از اگزوز ماشین میاد بیرون تو پارکینگ تجمع کرده و اینا هم در اثر کربن مونوکسید فوت کردن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چون تو پارکینگ که محیط بسته هست ماشین رو شن گذاشتن گاز سمی که از اگزوز ماشین میاد بیرون تو پارکینگ ت ...

ارهه مثل اینکه...من خودمم نمیدونستم امکان داره که بیوفته همچین اتفاقی

نمیدونم دقیق چی شدهه ولی مثل اینکه چون ماشین رو تو فضای بسته پارکینگ روشن کرده بودن بخاطر کمبود مونو ...

کربن مونوکسید عامل خفگیه خودش

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
اون هیچی چرا نیومدن بیرون از ماشین

خودشون که متوجه گاز گرفتگی نمیشن. یهو از حال میرن مثل اونایی که گاز بخاری و اینا میگیرتشون