2777
2789

سلام دوستان من قند ناشتام ۱۸۰ بود و فشارم ۱۴ بود 

صبح رفتم دکتر دوتا دارو داده الان که میزنم نت هر دوتا برای فشارخون هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والسارتان برای فشار

آتورو واستاتین برای چربی

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

هیچکدوم قند نیست. متفورمین نداده؟

نه تو نت هم که میزنم دوتاش برای فشاره 

نمیدونم چکار کنم 

دوبار فشارمو گرفت بار اول ۱۴ بار دوم ۱۳ بود 

میترسم دوتا دارو فشار بخورم افت کنه 

میگم شاید اشتباه کرده

نه تو نت هم که میزنم دوتاش برای فشاره  نمیدونم چکار کنم  دوبار فشارمو گرفت بار اول ۱۴ با ...

ببخشید سنتون؟

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

نمیدونم متفورمین رو بخورم یا نه

اگر دکتر برات تجویز نکرده و خودت ازاد گرفتی میخوای بخوری نه اصلا

دارو بدون زیر نظر پزشک نباید خورد مخصوصا داروهای دیابت

اون دکتر هم به احتمال فکر کردم قبلا پیش یه دکتر رفتی اینو بهت داده که داری ادامش میدی

نه تو نت هم که میزنم دوتاش برای فشاره  نمیدونم چکار کنم  دوبار فشارمو گرفت بار اول ۱۴ با ...

فسازت ک بالا نبوده چرا داده

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه