2777
2789

تجربه شو دارم ، فقط به باسنت بگیر و زندگی کن دیگه ام چکش نکن ، خدا بلندت می‌کنه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ۱۷ سال سن دنبال سیاستی واقعا چرا تو این ازدواج میکنی اول بگو چرا تا راهنماییت کنم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سیاست همسرداری که یه روزه بدست نمیاد 

شما سنت پایینه و کم تجربه قطعا با زبون بازی و نیرنگ اون خانم نمیتونی رقابت کنی ، ولی میتونی با صداقت و محبت همسرتو دلگرم کنی به خودت

ولی در هرحال الان باید همسرت شر اون زن رو از زندگیتون دور کنه ، اگه دلش بخاد میتونه ‌اگه دنبال بهانه باشه خب بهانه همیشه جور میشه

ادمی ک 17سالشه چرا باید عمرش هدر بده با ی مرد خیانتکار بمونه؟

الان ک ۱۷سالته انقد درگیر نگه داشتن شوهرتی سر۲۰سالگی پیرت کرده باایی کاراش

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
نه زنه ول کنش نیست اصلا خودم شاهدتموم ماجرا هستم  اون زنه می‌گفته که نامزدم باید با اون ازدواج ...

چجوری ول کن نیست.از اول که همسرت مجبور نبوده خودش دلش خواسته دیگه الانم بخواد تموم میش.همسرت خیلی ناراحته ازش شکایت کنه 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

خب بلاکش کن مگه مجبوری برز بیوشو ببینی همین کار باعث میشه نامزدت که الان پشیمونه ازت دور بشه و خدای نکرده دوباره پاش بلغزه 

بی خیال اون زنک الان کا بخشیدی دیگه فراموش کن اصلا کلا خطت رو عوض کن 

شماره اش رو پاک کن

چرا چک میکنی که عصبی بشی

شوهرت یه اشتباهی کرده الانمم پشیمون شده

وقتش رو با تو میگذرونه

ببخشش

و شماره اون خانم رو پاک کن زندگیت رو بکن

زندگی رو به کام شوهرت و خودت تلخ نکن اینطوری دورتر میشی ازش

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

تجربه شو دارم ، فقط به باسنت بگیر و زندگی کن دیگه ام چکش نکن ، خدا بلندت می‌کنه 

عزیزم‌ من خیلی ترسیدم همه دارن تو تاپیک میگن آدم خیانت کار باز تکرار میکنه پس من برم طلاق بگیرم؟ چون تو نامزدی طلاق بگیرم بهتر از بعد عروسیه 

آخه پدر خودم به مادرم خیانت کرد پس چرا دیگه تکرار نکرد؟ 

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

الان همه میان میگن فقط طلاق😂 .اسی اصلا نفهمه که داری کنترلش میکنی خیلی آروم و بی سروصدا اینکارو بکن مثلا وقتی خوابید گوشیشو چک کن .یا مثلا روبیکاشو رو گوشی خودتم باز کن نفهمه. به این زودی هم عروسی نکنید یه مدت امتحانش کن  

عزیزم‌ من خیلی ترسیدم همه دارن تو تاپیک میگن آدم خیانت کار باز تکرار میکنه پس من برم طلاق بگیرم؟ چون ...

من حرفمو زدم ، حالا بری با کس دیگه فکر کردی چنین خاطراتی تهدیدت نمیکنه ، کلا زن های ح شری در کمینن مرتب

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی