2777
2789

سنت خیلی کمه 

شمارشو برا چی سیو داری خیلی ساده ای 

مرد خیانتکار هیچوقت درست نمیشه اینا بدون من هیچکه رو تشویق  به جدایی نمیکنم ولی زندگی که اولش این باشه تا اخر باید همش حرص بخوری 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

میخوای سیاست یاد بگیری یا نه ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ میخای رندگی کنی به شوهرت اعتماد کن زنه رو هم بلاک کن و تمام 

اگ میخی جدا شی هم جدا شو اگ نمیتونی با این شرایط و افکار کنار بیای 

تو دوراهی موندی ک چی

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اول بگم اون زنه داره زر مفت میزنه دستش به جایی بند نیست واق واق میکنه

بعد هم سیاست خاصی نمیخواد مرتب باش صادق باش روزهای خاص کادو بخر باهم گردش برین بیرون برین 

راهنمایی خواستی در خدمتم شما مثل دختر خودم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم مقصر اون خانوم نیست همسر خودته.تا کسی نخواد وارد رابطه نمیشه.خودتو گول نزن.به زور که باهاش نبو ...

نه زنه ول کنش نیست اصلا خودم شاهدتموم ماجرا هستم 

اون زنه می‌گفته که نامزدم باید با اون ازدواج کنه

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

حیف تو نیس با ی ادم زن باز زندگی کنی

قدر خودتو بدون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین زنه رو بلاکش بکن  به شدتم نامزدتو کنترل بکن تو اکانتاش باش

کسی بخواد کاری کنه میکنه به کنترل کردن نیست تازه برعکس هم جواب میده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

چکار داری هی اون زن رو‌چک می کنی

معلومه که میخاد زهر بریزه

و البته که شوهرت اصلا آدم قابل اعتمادی نیست . حالا شش ماهم دست رو قرآن بذاره و نماز بخونه و وضو بگیره 

مرد هول و خائن همیشه مثل ماهی در حال سر خوردن از زیر دستته 

زن هم هر چقدر زیبا باشه سیاست داشته باشه خونه دارو با سلیقه باشه نمی دونه ذات مرد عوضی رو تغییر بده 

پیش آگهی زندگیت  اینکه تا عمر داری باید دست و دلت بلرزه و هی چک‌کنی ببینی با کی هست با کی نیست

و خدا برای من کافیست.....
سنت خیلی کمه  شمارشو برا چی سیو داری خیلی ساده ای  مرد خیانتکار هیچوقت درست نمیشه اینا ب ...

بنظر منم اونی ک یبار خیانت کنه و لو بره دباره یجوری خیانت میکنه ک لو نره ولی درست بشو نیست مگرررررر چ شوود

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور