2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت بشم من مهربونم ، دوستت داره چون مهربونی چون دل شکستن بلد نیستی اما توی فامیل یا اطرافیانتون ک ...

هر خواستگاری میاد بهم میخوره خیلی نگرانم که حل نشه مشکلم یکی میگی هم زاد یکی میگه بختت بستن یکی میگه شانس نداری فامیلا هم اینروزا حرف پشتم زیاده ک ازدواجت دیر شده و فلان 

قربونت بشم من مهربونم ، دوستت داره چون مهربونی چون دل شکستن بلد نیستی اما توی فامیل یا اطرافیانتون ک ...

ممنون از وقتی که گذاشتی امیدوارم هر چی بخوای خدا ده برابر بهت بده دعا کن مشکل من حل بشه و ازدواج خوبی نصیبم بشه حداقل ادم خیری پیده بشه این نحسی رو باطل کنه حرز امام جواد هم ماه رمضون گرفتم انداختم خواستگار امد تا مرز بله گفتن و همه چی بعدش بهم خورد دوباره

ممنون از وقتی که گذاشتی امیدوارم هر چی بخوای خدا ده برابر بهت بده دعا کن مشکل من حل بشه و ازدواج خوب ...

عب نداره فدای سرت فامیل در هر حالت حرف میزنه اهمیت نده هرچند مامانت حساسه بنظرم و همون حرفا براش ازاردهنده میشه و همونا رو به تو هم منعکس میکنه اما خیلی هم خوش شانسی که خدا دوستت داره و حواسش بهت هست و بهترینارو برات میده اینو قول میدم که از دخترای فامیل خوشبخت تر میشی. سوره واقعه هم خوبه هرروز بخونی و بگی هدیه میکنم به روح شهید ابراهیم هادی تا واسطه ای شه بخت من از جای خوبی باز شه اینم نتیجه میده . من همش با همسرم اختلاف داشتم محبتشم برام بد میشد یکی از بچه ها اینجا دیدم گف این سوره حاجتمو براورده کرد منم خوندمش و واقعا نتیجه گرفتم خواستی تو هم یه امتحانی کن ، حالا هر موقع بحثمون میشه زود این سوره رو میخونم و اروم میشه دلم هرچند اهل نماز و اینا نیستم اما خب نتیجه اش خوب بود برام یعنی تو دلت نگی من نماز نمیخونم یا ترک میکنم و میخونم شاید خدا خوشش نیاد نه اینجو نیست خواستی بخون هرچند تا عید ازدواج میکنی منم تگ میکنی 😉 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عزیزم من رمال نیستم که ماه تولدت رو بگم

ببخشید میتونید حدس بزنید هدف من چیه؟

و اینکه آیا به زودی بهش میرسم؟ چون خیلی براش برنامه ریزی کردم

ز پس صبر تورا او به سر صدر نشاند🙂✨️

دوستت داره مست بوده احتمالا پیم داده بعد پاکیده، بازم میاد سراغت ، اما تو بنویس کاش میدونستی برنامه ...

منوووو بگووووو ووووو 

کی بچه دار میشم جنسیت 

فرهنگیان قبول میشم یا نه چ رشته ای ای امسال؟؟؟؟؟؟ 

@990shaparak  

عب نداره فدای سرت فامیل در هر حالت حرف میزنه اهمیت نده هرچند مامانت حساسه بنظرم و همون حرفا براش ازا ...

ممنون عزیزم چرا که ن حتما اینکارو میکنم و سوره واقعه میخونم اگه ازدواج کنم حتما دوست عزیزم میام خبرش میدم بهت ❤️دوست دارم دوست خوبم که انرژی خوب بهم دادی 

عزیزم من رمال نیستم که ماه تولدت رو بگم

سلام شاپرک جونم چطوری خوبی 😍💖 اونسری خواستم جوابتونو بدم تاپیکو قفل کرد خواستم بیام پیوی دیدم درخواست لغو شده 🥲

عزیزم یه سوال داشتم ازت اگه تونستی جواب بده لطفا مرسی🌸

حس اون اقا بهم چیه ؟ اصلا پیشنهاد میده ؟ این مدت اصلا بهم فکر کرده یا دلتنگم شده ؟ امکانش هست باهاش ازدواج کنم؟ میشه هرچی حس کردی راجبش بگی 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤