2777
2789
عنوان

شوهرمو ناراحت میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 45 پست
ببین با چیزایی که شنیدم حق داری  آدم انتظار داره عالم و آدم بهش پشت کنن ولی خانواده اش نه  ...

عزیزم اون آدم مریضه عقده ایه اصلا نمیشه باهاش حرف زد

کاری کرده که ازش متنفرم منی که قبلا انقدر مهربون بودن. نمیدونستم حس تنفر چجوریه

ندادم نیش و کنایه میزانه

شوهرامون شریکن  سالی هزار بار طلا بخره من اصلا برام مهم نیست من یکبار بخرم اون آتیش میگیره فرداش میره کلی طلا میخره و 

هرکاری بکنم میره انجام میده 

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
تو یه ساختمونیم مثلا بالکن من دقیقا زیر بالکن اونا هستش هر وقت من لباس پهن بکنم عمدا بانکم رو میشوره ...

چقدر حسود و بد

شما سعی کن سر ب سرش نزاری اینو خدا زده مثلا در مورد باکنت نمیتونی یه چیزی بزاری جلوش ک مثلا نریزه و مثلا همون موقع ک اینجوری شد بیا بشین و با ناراحتی ن با عصبانت ب شوهرت بگو لباساتو شستم گفتم مرتب باشه میخوای بری مهمونی اما یا حیف آب ریخت سرشون و الان بوی نم میگره دوباره هم بشورمش خراب میشه 

یا مثلا وقتی ک رفتید پیش هم قبل از اینکه حرفی بزنه بگو وای امروز یه شلوار گرفتم مثلا البته این شلوار مناسب افراد قد بلند به خانم ریزا نمیاد خیلی خوشگل بود و یه نگاهی بنداز ب جاری اما دعوا نکن با آرامش تمام

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا آدم حسابش نکن وقتی میبینیش فکر کن ی پشه بزرگ میبینی پشه هم کارش اینکه نیش و کنایه بزنه اینجوری ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی 

🙏

آغاز این به بعد تا جایی که بتونم نادیده ش میگیرم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
عزیزم اون آدم مریضه عقده ایه اصلا نمیشه باهاش حرف زد کاری کرده که ازش متنفرم منی که قبلا انقدر م ...

اگه واقعا همینجوری باشه حسوده

زندگی رو به کام خودت و شوهرت تلخ نکن 

الان هرچی بیشتر تو و همسرت خوشحال تر باشین و اختلاف و دعوا بینتون کمتر باشه یا نباشه اون بیشتر غصه میخوره 

پس با خوشحالی و گرم بودن زندگی مشترکت حرصش بده 😁

والاااا

بیکاری بخاطر شخص سوم اعصاب خودت و همسرت رو خورد میکنی؟

بچسب به زندگی و شوهرت 

بذار حسودا آتیش بگیرن 

چقدر حسود و بد شما سعی کن سر ب سرش نزاری اینو خدا زده مثلا در مورد باکنت نمیتونی یه چیزی بزاری جلوش ...

عزیز بارها به شوه م گفتم میگه به خودش بگو به من چرا میگی به اونم میگم ای وای ندیدم ولی بازم تکرار میکنه

من اصلا بلد نیستم با نیش و کنایه حرف بزنم مگه یاد بگیرم🤦🏼‍♀️

اگه واقعا همینجوری باشه حسوده زندگی رو به کام خودت و شوهرت تلخ نکن  الان هرچی بیشتر تو و همسر ...

آره خیلی حسوده ولی متاسفانه تو یه ساختمونیم و بارها صدای دعوامون رو شنیده و میفمه که شوهرم پشت اونه واسه همین بیشتر اذیتم میکنه خدا ازش نگذره

عزیز بارها به شوه م گفتم میگه به خودش بگو به من چرا میگی به اونم میگم ای وای ندیدم ولی بازم تکرار می ...

عزیزم باید یاد بگیری یاد نگیری اوضاع همینه

به شوهرت همینا رو بگو اما ن زیاد دوباره باعث دعوا بشه تا حداقل کمتر ازش دفاع کنه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
عزیزم باید یاد بگیری یاد نگیری اوضاع همینه به شوهرت همینا رو بگو اما ن زیاد دوباره باعث دعوا بشه تا ...

حتما انجام میده مرسی عزیزم که وقت گذاشتی💐

حتما انجام میده مرسی عزیزم که وقت گذاشتی💐

فدات بشم♥️

آره خیلی حسوده ولی متاسفانه تو یه ساختمونیم و بارها صدای دعوامون رو شنیده و میفمه که شوهرم پشت اونه ...

آهاااا خب نقطه ضعفت رو فهمیده و دست گذاشته روش 

یه مدت اصن دعوا نکن بذار حرص بخوره 

جای اینکار هم بهم نزدیک تر شید 

مردا خود ب خود از زن غرغرو فرارین هرچند حق با زن باشه 

آهاااا خب نقطه ضعفت رو فهمیده و دست گذاشته روش  یه مدت اصن دعوا نکن بذار حرص بخوره  جای ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم تحتما انجام میدم خدا کمکم کنه💐

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله موفق باشی تو هر زمینه ای و زندگیت گرم گرم باشه با همسرت

فدات مهربونم💐