2777
2789
عنوان

شوهرمو ناراحت میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 45 پست
ب جاب غر زدن ب شوهر مشکلتو با جریت حل کن جوابشو بده

اصلا نمیتونم انگار زبونم بسته میشه در مقابلش

خیلی هم عقده ایه نمیشه باهاش منطقی حرف زد

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری شدم تازه هنوز همش یک ماهه عروسی کردیم

من پنج ساله عروسی کردم ولی حدودا یک ساله اینجوری شدم 

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
اصلا نمیتونم انگار زبونم بسته میشه در مقابلش خیلی هم عقده ایه نمیشه باهاش منطقی حرف زد

خب رو اعتماد ب نفست کار کن که بتونی حرف بزنی و ب جای بقیه رو عزیزات خالی نکنی

کاربری واگذار شده

خب رو اعتماد ب نفست کار کن که بتونی حرف بزنی و ب جای بقیه رو عزیزات خالی نکنی

باور میکنی حسم نسبت به شوهرم تغییر کرده قبلا براش میمردم ولی الان اگه ده روز هم خونه نباشه دلتنگش نمیشم

باور میکنی حسم نسبت به شوهرم تغییر کرده قبلا براش میمردم ولی الان اگه ده روز هم خونه نباشه دلتنگش نم ...

کار خوبی میکنی،وابسته هیچکس نباش...اما رو خودت کار کن واسه غر و اینا

کاربری واگذار شده

آخه من ازدواج دومم هس کلا نه قبلا لال بودم‌هیچی نمی گفتم ولی الان با این شوهرم نمی تونم سریع جواب می ...

عزیزم میشه بگی چرا از شوهر سایقتون جدا شدی ؟؟ 

و اینکه این شوهرتون خوبه یا شوهر سابقتون؟

کار خوبی میکنی،وابسته هیچکس نباش...اما رو خودت کار کن واسه غر و اینا

مرسی بابت راهناییت گلم💐

عزیزم میشه بگی چرا از شوهر سایقتون جدا شدی ؟؟  و اینکه این شوهرتون خوبه یا شوهر سابقتون؟

شوهر سابقم بچه ننه بود دائم اذیتم میکرد ،،،، این شوهرم عالیه خیلی هوامو داره فقط یکم دستش خالیه

شوهر سابقم بچه ننه بود دائم اذیتم میکرد ،،،، این شوهرم عالیه خیلی هوامو داره فقط یکم دستش خالیه

بعضی وقتا قبل از بچه دار شدنم فکر طلاق به سرم میزد ولی الان خیلی عصبی شدم و بخاطر بچه‌م نمیتونم هیچ کاری بکنم و شوهرم هم خوبه فقط  سر موضوع جاریم با هم اختلاف داریم

بعضی وقتا قبل از بچه دار شدنم فکر طلاق به سرم میزد ولی الان خیلی عصبی شدم و بخاطر بچه‌م نمیتونم هیچ ...

عزیزم ارزش نداره بخاطر جاری دعوا بندازین تو زندگیتوون مطمئن باش اون هیچ وقت بخاطر تو دعوا نمیدازه تو زندگیش برای خودتون خوش زندگی کنین

مواظب باش تبدیل به قورباقه نشی اینقد غر میزنی

مثلا حالا نظر دادی انیشتین؟