2777
2789
عنوان

شوهرمو ناراحت میکنم😭

658 بازدید | 45 پست

بچه ها مدتیه که همش غر میزنم شوهرم خیلی اذیت میشه 

هر کاری هم میکنم بازم نمیتونم غر نزنم😐

اگه رفتار شوهرم اذیتم کنه مدام بهش غر میزنم اصلا سیاست ندارم😭

قبلا اینجوری نبودم   مدتیه خیلی عصبی و غر غرو شدم 🤦🏼‍♀️

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غر بخاطر مشکلاتی ک ذهن دیگه نمیتونه نگهشون داره بنا بر این غر میزنی با دوست صمیمیت درد و دل کن یا با یه آدم دور ک اصلا نشناست 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
خب دلیل عصبانیتت؟ اول باید اینو ریشه یابی کنی اون خود ب خود درست میشه

شوهرم از همه لحاظ خوبه 

فقط یه زن داداش داره که از وقتی من ازدواج کردم ازم متنفره و همش با نیش و کنایه صحبت میکنه شوهرم هم میگه زن داداش بزرگمه هرچی بگه اشکال نداره

با اینکه رابطه‌مون باهاش به حداقل رسوندم ولی باز تو خونه مادر شوهرم میبینمش با وجود بی احترامی هاش شوهرم اوج احترام بهش میزاره

سر این موضوع همیشه جر و بحث داریم  جدیدا خیلی عصبی شدم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
چسب بزن به دهنت  چی بگم والا دوستان تخصصی تر راهنمایی میکنن

وا😐

غر بخاطر مشکلاتی ک ذهن دیگه نمیتونه نگهشون داره بنا بر این غر میزنی با دوست صمیمیت درد و دل کن یا با ...

درد و دل میکنم ولی انگار تاثیری نداره روم 

عزیزم  مشکلمو بالا گفتم سر چیه جر و بحث هامون

درد و دل میکنم ولی انگار تاثیری نداره روم  عزیزم  مشکلمو بالا گفتم سر چیه جر و بحث هامون

عزیزم چند بار سفت و سخت جواب زن داداشو بده اگه اذیتت میکنه چوری ک بگن دختره زبونش نیش ماره🤭و دیگه بیجیالت میشه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

همین که میگی شوهرمو ناراحت کردم و غرمیزنم همین غر زدنها و دعواهای که با شوهرت میکنی را وقتی آروم شدی رو ی برگ دفتر بنویس تا ببینی مشکل از کجاست هرچند خودت بهتراز ما میدونی دلیلش چیه خدا کنه دفعه بعد خواستی بی دلیل  غر بزنی فقط به چشمهای شوهرت نگاه کن تا دلت بسوزه اون بنده خدا تقصیری نداره

عزیزم چند بار سفت و سخت جواب زن داداشو بده اگه اذیتت میکنه چوری ک بگن دختره زبونش نیش ماره🤭و دیگه ب ...

اصلا انگار لال میشم فقط بهش توجه نمیکنم 

شوهرم هم پشتشو میگیره 😭

همین که میگی شوهرمو ناراحت کردم و غرمیزنم همین غر زدنها و دعواهای که با شوهرت میکنی را وقتی آروم شدی ...

بی دلیل نیست عزیزم بالا توضیح دادم 😭

اصلا انگار لال میشم فقط بهش توجه نمیکنم  شوهرم هم پشتشو میگیره 😭

خو مثلا میگه چی؟

عزیزم مردا اصلا ب غر توجه نمیکنن فقط فکر میکنن هرکی غر میزنه خیلی ادم بدیه 

شما توی تنهایی های خودتون وقتی ک احساس کردی موقشه متوجهش کن و بگو اصلا تو با کار خانما کاری نداشته باش و هرجیزی ک فکر میکنی خودش حرفتو گوش میکنه

شوهرم از همه لحاظ خوبه  فقط یه زن داداش داره که از وقتی من ازدواج کردم ازم متنفره و همش با نیش ...

ببین با چیزایی که شنیدم حق داری 

آدم انتظار داره عالم و آدم بهش پشت کنن ولی خانواده اش نه 

از دید شما که نگاه میکنم کاملا حق رو بهت میدم 

کاش یکی بود با ایشون حرف میزد و توجیهشون میکرد

اما از دید همسرت هم که نگاه میکنم ایشون هم حق دارن 

بنده خدا فقط نمی‌خواد اصطکاک بوجود بیاد و با خودش میگه ارزش دعوا نداره و نمی‌خواد بخاطر کارای یکی دیگه تنش بوجود بیاد 

در اصل جفتتون حق دارید 

اما خب چیزی که بهتره اینه که خانوم اگه مشکلی با خانواده همسرش داره با خود اون شخص مشکلش رو حل کنه نه اینکه بخاطر اون آدم غرش رو به همسرش بزنه 

چون به هرحال شوهر آدم که نمیگه فلانی، فلان رفتارو با زنم داشته باش 

و اینکه حیف نیست آدم زندگی مشترک خودشو خراب یا متشنج کنه بخاطر بیشعوری یکی دیگه؟ 

نه خدایی حیف نیست؟؟ 

مخصوصاً شما که میگی همسرم خوبه 

ببخشید ولی خریته اگه همسر خوب باشه و بخاطر یکی دیگه زندگیتو به کام خودت و شوهرت تلخ کنی 

اونم کی؟

کسی که از خداش باشه زندگیت تلخ باشه 

یعنی دقیقاً داری کاریو انجام میدی که کسی که دشمنته میخواد 

بهترین راه اینه که خودت جواب کاراشو بدی اونم ترجیحا نه تو جمع 

و اینکه کارای احمقانه خانواده همسر یا فامیلش رو به پای حساب شوهرت نذاری

دشمن شاد نکن خودتو دختر

خو مثلا میگه چی؟ عزیزم مردا اصلا ب غر توجه نمیکنن فقط فکر میکنن هرکی غر میزنه خیلی ادم بدیه  ...

تو یه ساختمونیم مثلا بالکن من دقیقا زیر بالکن اونا هستش هر وقت من لباس پهن بکنم عمدا بانکم رو میشوره رو لباسام بعدا میگه ندیدم لباسارو

یا کفش های من رو پرت میکنه یه گوشه راهرو

من قدم بلنده و خیلی هم از اون سرترم میگه قد بلندت زشتن

بی دلیل نیست عزیزم بالا توضیح دادم 😭

اصلا آدم حسابش نکن وقتی میبینیش فکر کن ی پشه بزرگ میبینی پشه هم کارش اینکه نیش و کنایه بزنه اینجوری چند بار تصورش کنی باور کن برات هم حرفاش هم خودش بی معنی میشه فقط حرفهاشو وز وز احساس کنی حالا امتحان کن ضرر نمیکنی ازین حرفم