2777
2789
عنوان

ببین شوهرم بعد ۳ روز چه پیامی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 59 پست

اسی الان بگیم مشکل کجاست یا فقط همدردی کنیم

توان کدومو داری عزیز

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی فقط بگو باشه

بخدا ک زورم میاد بهش کوچکترین پیامی بدم 

دو ماه نشده نزدیک به ۸۰۰ میلیون بهش دادم تا ماشین خوب بخره و پیش بقیه پز بده بخدا ۵۰ میلیون حواله ماشینمو فروختم بهش دادم همشوووووو خورد و در آخرش هم‌میگفت تو چیکار برا من کردی گفتم آره من طلاهامو فروختم بدل انداختم که کم نشی پیش کسی و راحت تو پز بدی هیچکاری نکردم راست میگی 

بد دله شوهرت؟؟

تو گذشتت چیزی بوده یا خاطره ای تعریف کردی حساس بشه

دلیل ابنکه مبگه تو فکرت جاهای دیگه بود و   خدا میدونه تو ذهنت ...

چیه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خستم کرده 

واقعا منم ازش بدم میاد 

حتی دوست ندارم دیگه ببینمش 

ولی من مثل اون نیستم من نمیتونم بهش بگم من به زبون نمیارم اون خر راحت به زبون میاره من نمیتونم مث اون باشم اون نمک نشناسه اون بی چشم و رو هست اون نون و نمک میخوره نمکدون میشکنه 

اون به من میگه دم بابات گرم که سر مامانت هوو آورد آخه آدم اینقد حیوون تا حالاواکنشی هم نشون ندادم که فکر کنید چون میدونه واکنش نشون میدم یا حساسم اینو میگه مطمئنم از ته دل میگه

بد دله شوهرت؟؟ تو گذشتت چیزی بوده یا خاطره ای تعریف کردی حساس بشه دلیل ابنکه مبگه تو فکرت جاهای ...

بله تو گذشتم چیزی بوده و ۱۰ سال ازش میگذره و الان ۹ سال هست که خیر سرم تو رابطه هستم باهاش خدا ازش نگذره خوب خودش میدونست از قبل از اینکه باهم باشیم خوب چرا اصلا وارد رابطه شد عوضی که الان که ۳ سال با خودش بودم ۴،۵ سال نامزوش بودم یسال زنشم باز بخواد فکرم بره سمت کسی بخدا تا حالا از اون موقع من کلمه ای راجب کسی حرف نزدم یا خاطره ای گفته باشم 

خودش کلا بدبینه نسبت بهم 

وقتی بهش میگم میگه استغفرلله میدونم تو پاکترینی خدای نکرده نمیگم تو مشکلی داری بقیه مشکل دارن 

خستم کرده  واقعا منم ازش بدم میاد  حتی دوست ندارم دیگه ببینمش  ولی من مثل اون نیست ...

یکم اروم تر دختر

اینجوری که زندگیو برا خودت سختت تر میکنی

وقتی هست تیکه کنایه

وقتی نیست فکرات

ببین عزیزم زندگی دو نفرست تو و همسرت

یکی باید راه درستو پیدا کنه منظورم کوتاه اومدن نیست

ابنه که بفهمه اره یه مشکل دو تا مشکل هزارتا مشکل هست

ایراد من کجاست ایراد اون کجاست

چیارو باید حل کنم

کدومارو ندید بگیرم

وقتی گیر میکنی تو یه جهنم اونجارو بهشت کن

تو زنی همه حال و هوای خونه دست توعه میتونی تنشو بیشتر کنی میتونی ارامش بدی

شوهرت پر از ایراد درست 

یکیشو گفتی ده تاشو نگفتی میدونم

اون نیست بخونه

تو که هستی

خودت میخای درست بشه زندگیت باب میل جفتتون بشه

اون که کارش اشتباهه باعث شده روتون بهم باز بشه و حرمتها بریزه باید دو طرف رعایت کنید مثلا شما اول س ...

جان عزیزم تا حالا نشده اینقد به مادرم فحش میده بهش بگم مادرخودت 

تا حالا نشده اینقد به داداشام فجش میده بگم داداش خودت 

تا حالا نشده اینقد به خودم فحش میده بگم خواهرت با اینکه بدترین چیزارو از آبجیاش میدونم 

اصلا تا حالا نشده پای کسی رو بکشم وسط دعوامون ولی اون فقط با خانوادم و مشکلاتی که دارن منو تحقیر میکنه خداااااااااااااا

چرا نمیبینه اشکامو

یکم اروم تر دختر اینجوری که زندگیو برا خودت سختت تر میکنی وقتی هست تیکه کنایه وقتی نیست فکرات ...

آره میخواستم هیچی جز این هم برتم مهم نبود ولی الان واقعا خودمم نمیدونم چی میخوام فقط میدونم به شدت خسته و افسردم کرده 

خودم میفهمم و میبینم که چقد نسبت به قبلا تغیر کردم منزوی شدم 

با هزارتا رفتار دیگش منو منزوی و عصبی کرده شاید اگ فقط همین یه مورد بود من خیلی راحت برا خودم حلش میکردم 

یکسال ازدواج کرده باورت میشه شاید کلا ۳۰ روز احساس رو هم رفته حالم خوب نبوده   خوشحال نبودم

به معنای واقعی شکست خوردم تو ازدواجم و هیچکس نمیدونه

آره میخواستم هیچی جز این هم برتم مهم نبود ولی الان واقعا خودمم نمیدونم چی میخوام فقط میدونم به شدت خ ...

با گفتن و تکرار قسمتای از زندگیت که باب میلت نیست چیزی تغییر نمیکنه

خواستی به زندگیت سروسامان بدی تگم کن یا ریپلای کن بتونم و بخوای راهنمایی میکنم 

امیدوارم حال خوب تو خونتون جاری بشه