2777
2789
عنوان

ببین شوهرم بعد ۳ روز چه پیامی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 59 پست
چجوری؟ با وضعی ک رابطه ما داره اصلا ممکنه؟

اره  مگه میشه نشه

انقد زندگیا هست گره کور داره اصلا مغز ادم سوت میکشه

مشکل شما در برابرش مث سر سوزنه

خودت چون وسط زندکی هستی و هرچی ناراحتی از اول بینتون بوده ریختی دورت دیگه روشنی و دلخوشی نمیبینی

اما از بیرون با یکم تغییر تو رفتار و حرفا و شناخت از هم زندگیتون پر از ارامش و عشق میشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه لطفا راهکار بدین

من مشاور نیستم

اما تو اقوام خیلی از این چیزا دیدم شکر خدا حل شده

پس حرفام برحسب تجربمه

اگر بتونی بری مشاور عالیه که اکثرا در توانشون نیست اما بهترین گزینست

اینو بگم از حرفایی که زدی فهمیدم واقعا همسرت دوستت داره و تمام کاراش از سر کمبود دو سه تا موضوع از سمت شماست

اونارو رفع کنی خیلی مشکلاتت حل میشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اولیش که خیلی کارو پیش میبره میگم 

توهین همسرت به خانوادت....

میدونی چرا اینجوری میگه و فحش میده

میخاد عذابت بده؟؟؟ نه قطعا نه

کسی که فحش میده داره حرص میخوره که فحش میده از ی چیزی لجش گرفته نمیتونه بگه از چی غرورش اجازه نمیده

چرا حرص میخوره؟؟ از چی لجش گرفته؟؟؟

یا توهین دیده ازشون که بعید میدونم بهم بگو

یا خودشو با اونا قیاس میکنه تو محبت تو

با اینکارش داره گدایی محبتتو میکنه

میگه اونا بدن منو ببین

نگو داداشم بگو همسرم

نگو مامانم بگو همسرم

منو ببین

بهش احساس قدرت بده برای چنوقت که شده هرکاری مکنی نفر اول زندگیت شوهرت باشه زبونی تو عمل با نگاه بفهمون تو برام مهمترینی

نگو کردم نفهمید....

یکاری کن بفهمه

مستقیم بگو

بگو هرکاری میکنم بفهمی نفر اولم تویی اولویتم تویی همه کس من تویی بهت ثابت میکنم 

قبل از هر کاری هر وقت گذشته یا ناراجتی ازش اومد تو فکرت سریع فگرتو ازاد کن به چیز دیگه فگر کن

نذار تنفر بال بگبره تو وجودت

بگرد خوبیاشو پیدا کن حتی اگر یدونست همون یکیو بال بده

اهل کاره

توپیامش یه چیز گفت بهت دلخوش کرده

و....

اولیش که خیلی کارو پیش میبره میگم  توهین همسرت به خانوادت.... میدونی چرا اینجوری میگه و فحش م ...

آره خودش میگه اونا اینجوری باهات رفتار میکنن(زائده ذهن خودش) تو اینقد براشون احترام قائلی

داداشای من یکیش۲۰ یکیش۱۵ هست اینبش ازشون متنفره میدونه جونم بهشون وصله اینقد توهین میکنه بهشون 

خوب چیکار به مادرم داره که بهم میگه قربون غیرت بابان که هوو براش آورد 

آخه آدم اینقد بیشرف 

مامانم حتی گوشت و مرغ یخچالمون رو هم بهمون میده 

پیامشو بی جواب نذار

جواب ندادن این یعنی

اره میخام کش بدم

درست فکر میکنی فکرم جای دیگست بخاطر همین جوابی براش ندارم

انقدر متنفرم که نمیخام رابطه درست بشه

اهمیتی نداری برام

و اونو عصبانی تر میکنی

جواب بده هرجور قلقشو میدونی

هرچی میگی با محبت گله کن با محبت

مثلا بگو اخه چی بهت بگم مکه من بتو دلخوش نکردم مگه روزشماری نمیکنم تو بیای تمام دلخوشیم اینه روزایی که میای ارامش بگیرم ازت با حرفات ازارم نده من میخامت توام درکم کن شخصیتمو خورد نکن

فکرم کجاست ذهنم کجاست اخه لامصب چرا دل میشکونی من از تمام دنیا فقط توعه دیوونه را انتخاب کردم اذیتم نکن با اخلاقت

پیامشو بی جواب نذار جواب ندادن این یعنی  اره میخام کش بدم درست فکر میکنی فکرم جای دیگست بخاط ...

با حرفایی که زدی اشکم‌سرازیر شد 

واقعا همینجوره که گفتی 

اینقد نقشه میکشم که بیاد فلان کارو میکنم فلان جا بریم خودشم اینقد وعده وعید میده مثلا میگم میخوام برم خرید میگه نرو تا خودم بیام وقایم خودش میاد اینقد نمیبرم یا اینقد امروز فردا میکنه که بیخیالش میشم 

وقتی هست خستم میکنه وقتی نیست هم اذیت میشم واقعا 

الان برا اولین باره که ما ۳روز به هم زنگ نزدیم 

اون بهم گفت ازت بدم میاد 

اولین بارشم نیست این حرفو زده یبار تو چشمام گفت

آره خودش میگه اونا اینجوری باهات رفتار میکنن(زائده ذهن خودش) تو اینقد براشون احترام قائلی داداشای م ...

میتونی جدا شی؟

میگی نمیتونم شرایطشو ندارم

تو اگر بخای میتونی...

ولی میخای؟؟؟

خانوادت گل ماه بیست همه چی تموم

اما شوهرتو باید بپرستی که اونم خانوادتو دوست داشته باشه

مردا خیلی حسودن رو این قضیه

کافیه به ی مرد بگی یادش بخیر فلان موقع خونه بابام، بابام پرتقال خرید و... انقد خوشمزه بود

تا دو تا نیسان پرتقال نخره و تا ده سال نگه بخور تو فقط خونه بابات پرتقال خوشمزه خوردی و هرجا پرتقال بود تیکه ننداخت بیا من اسممو عوض میکنم.همشون اینجورین ها همشون

انقد حساسن

شوهرتو بپرست اگه دیگه حرف زد به خانوادت

ازش تعریف کن

ازس تشکر کن

واقعا سخته دو هفته دور از خونه بودن

قدردانش باش

بهش حس قدرت بده

از کار میاد ماساژش بده

دو سه روز بگو فقط خودمو خودت باشیم

بگو دلم تنگ شده بود

کارای باب میلشو انجام بده تلمین که شد ازش درخواست کن 

میشه فلان کارو کنیم

میشه بلان جا رو رریم

درخواستایی که احتمال میدی قبول کنه

بعد از چن وقت درخواستایی که یکم سختشه را هم بگو

اما پافشاری نکن بگو خیلی دوست دارم باهم بریم خونه فلانی

قبول کرد تشگر و روی خوش به خودش  نه به صاحبحونه جایی که رفتی

نکرد کمی پکر و تمام

تا اینجارو برو

اگر جواب داد که حتما به امید خدا درست میشه

پیام بده بقیشو بگم

تو تنها کارگردان زندگیتی میتون نقشت معمار و نقاش و باغبان باشه همه جارو بسازی و رنگ بزنی گل بکاری

میتونی بولدوزر شهرداری بشی یکی اون بزنه به سقف زندگی یکی تو تا یه روزه خراب بشه

همو دوست دارید خیلی واضحه حیفه از عشقتون مراقبت کن😊

تا اینجارو برو اگر جواب داد که حتما به امید خدا درست میشه پیام بده بقیشو بگم تو تنها کارگردان زند ...

سلام عزیزم

دیروز خودش زنگ زد و شروع کرد به دعوا و بحث و وین حرفا که تو سر بقیه با من اینجوری حرف میزنی منم بهش گفتم تو خودت میدونی چجوری با من حرف زدی اولش کمی آروم شد ولی نمیدونم دوباره چیشد که باز عصبی شد 

و قطع کرد و رفت 

خووم شب بهش زنگ زدم اوکی بود امه چیز بهش گفتم که ۳۰۰ بردم برا هدیه عروسی دختر عمم الان دبگه پول ندارم برام پول بفرس 

اینقد نقزد و باز عصبی شد که من برا اقوام درجه یک خودم اینقد هدیه نمیبرم تو تنها رفتی اینقد پول هم بردی 

گفتم مهرماه عروسی دختر دخترعمت بود تو سره کار بودی من تنها رفتم همینقد پول بردم گفت اونا میدونی برا عروسی من چقد هدیه دادن( بهش گفتم چقد هدیه دادن پدرش ۳۰۰ هدیه داد) حالا هدیه های عروسی مارو اصلا به خودمون ندادن خانواده ها خودشون برداشتن همه رو هم خانواده من هم خانواده اون 

دیگه باز سر این دعوا کرد 

و داشت حرف بد میزد دوباره من واقعا حوصله نداشتم قطع کردم 

بعد یساعت کلی پبام داد

منم همون پیامی که خودتون گفتید رو بهش دادم یه چیزیم بهش اضافه کردم که من زنت هستم بجا اینکه به کسی اجازه ندی بهم تو بگه خودت بهم عحش میدی کمی آروم شد واقعا چون قبلش حتی تو پیامش گفته بود جمع کن از اون خونه برو دیگه بعد از اون پیام که خودتون گفتید بهش بدم آروم شد گفت بدبختیه من اینه فقط فحش رو دیدی و شب بخیر گفت و رفت.

الان چیکار کنم؟

سلام عزیزم دیروز خودش زنگ زد و شروع کرد به دعوا و بحث و وین حرفا که تو سر بقیه با من اینجوری حرف می ...

برای یه مدت همه رو بزار کنار و فقط شوهرتو درنظر بگیر

همه چیو با موافقت اون انجام بده

میدونی اون حس میکنه کلاهش پیشت پشم نداره حرفش برات ارزش نداره

تنها کسی که برات میمونه همسرته

همه را به خودت نگهدار ولی همه سرشون گرم زندگی خودشونه

اونی که تا اخر عمر کنارته همسرته

وقتی ازدواج کردی امیدت این بود خوشبختت کنه توام باید اونو خوشبخت کنی

بزار کنارت حس خوشبختی محضو تجربه کنه تا خودتم این حسو ازش بگیری

سلام عزیزم دیروز خودش زنگ زد و شروع کرد به دعوا و بحث و وین حرفا که تو سر بقیه با من اینجوری حرف می ...

ببین من که شما و همسرتو نمیشناسم ولی احساس میکنم

اون به قدردانی تو نیاز داره

اما قدردانی که هیچ تو تو روش وایمیستی بخاطر هرکسی از خانوادت تا فامیل 

دیگه خودشم بزبون اورده یکمم خوبیامو ببین

گفتم فحشاش از سر لجه که چرا بیشتر از همه که نه قد بقیم دوستش نداری

شاید قلبا دوستش داشته باشی اما از حرفا و عملت اینطور پیدا نیست

مثلا میخای بری عروسی بگو چقد بدم میگه ۲۰۰ بگو ۳۰۰ ندم 

میگه نه چخبره ی نفری بگو خب اره حق باتوعه راست میگی چشم حالا ۱۰۰ کم و زیاد اصلا اونا یادشون‌نمیمونه ارزش نداره بخاطرش تو روی شوهرت وایستی

هر ادمی یه حدی اعتبار داره، اعتبارتو جای محدود جایی که ارزش داره خرج کن نه هرجایی واس هرکسی اینجوری ارج و قربت بیشتر میشه

حالا دیگه عروسی تموم شد

یه مدت فقط گله نکن ایراد نگیر 

گفتم گذشته را فراموش کن برا یه مدت خوبیاشو ببین 

بدی نبین با خودت بدیا و تکرار نکن تو ذهنت بدیا بزرگتر میشه

خوبیایو شوهرتو ببین بدیای خودتو

راه دور یه حرف سرد بیشتر ازار دهندست

چندروز تنهایی با خودت خلوت کن ببین تو جای شوهرت باشی لجت نمیگیره

دو هفته بری سر کار

بعد همسرت نبینتت ، زحمتاتو نبینه و طرف فامیلاشو بگیره

ببین من که شما و همسرتو نمیشناسم ولی احساس میکنم اون به قدردانی تو نیاز داره اما قدردانی که هیچ تو ...

بله حق با شماست من طرف داداشامو 

فامیلامو میگیرم

چون بی دلیل بهشون میتوپه چون اصلا بحث ما سر چیز دیگه ای هست پای اونارو میکشه وسط