2777
2789
عنوان

ببین شوهرم بعد ۳ روز چه پیامی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 59 پست
میدونی توهم ۲ دفعه که فامیلای اون دعوتت کردن نرو اگر گفت چرا نمیای بگو بخاطره اینکه توهم اونروز نیوم ...

با ادم بد زبون نمیشه لجبازی کرد بدتر تلافی میکنه

واقعا این‌مشکل باید حل بشه بدون لجبازی و تلاش هر دو طرف

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

این حرفارو تو تلفن داشتیم میزدیم رفته بود بیرون قرار بود یساعته بیاد بعد ۶ ساعت اومد 

وقتی اومد هم خودم بهش زنگ زدم گفتم تو مگه امشب نمیخواستی بری خو وسیله هایی که بهت گفته بودمو بخر بیار( قرار بود براش پیراشکی درست کنم باید تخم مرغ میخرید)

گفت میام با هم بریم 

هیچی دیگه اومد و یکم تو قیافه بود منم دیگه هیچی بهش نگفتم که بیا بریم یا نریم خودش نمیدونم چیشد بحثشو کشید وسط 

و شروع کرد حرف زد 

و منم تا حدودی جوابشو دادم یه چیزایی مال داداشم بود پیشش بود فهمیدم که گذاشته تو دیوار بفروشه تو وسط دعوا که داشت به داداشم فحش میداد گفتم وسیله هاشو بهم بده قایمشون کردی میخوای بفروشیشون اونم انداختشون پیشم منم نگاشون کردم تا نصفه تعداد اصلین هیچی نگفتم و اونم دیگه جوابش ندادم چون دیگه داشت خیلی فحش میداد گفتم ولش کنم تا بدترش نکزده وقتیم رفت بیرون بقیه وسیله های داداشمو پیدا کردم و برداشتمشون

وقتی اومد دیگه من خواب بودم تقریبا ساعت ۱ بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ما واقعا با هم مشکل داریم اینقد شوهدم اذیتم گرده ک حتی اگر‌ یه روز خودش عادی باشه من تنش حس میکنم و ...

دایی منم همینطوری بود زن داییم اصلا ماحالش نمیکرد باهاش حرف نمیزد اون موقع بعد داییم دیگه خودش حرف نمیزد شما هم اینکارو کن اصلا حرفاش برات مهم نباشه و عشق و حالتو بکن الان چند ساله داییم خونه فامیلای زنش نمیره زنش اصلا واسش مهم نیس خودش میره عشق وحالشو میکنه بعد میاد خونه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

دیگه هیچی نه حرفی با من زد نه من حرفی به اون زدم

اونم ساعت ۴ باید میرفت 

چندبار شده بود موقع رفتنش عصبانی شده باشه چیزی گفته باشه یا قهر بوده باشیم همیشه دیگه ساعت ۴ که میخواست بره میومد بیدارم میکرد و خداحافظی میکرد به هرصورت بود ولی این سری من فقط از صدای اینکه داشت با راننده حرف میزد که آدرس بده بیدار شدم حتی منتظر هم موندم ببینم میاد خداحافظی ولی نیومد و رفت 

فرداش هم اصلا زنگ نزد منم نزدم 

از چهارشنبه تا امروز نه من زنگ زدم نه اون 

همیشه کوتاه میومدم بهش و زنگ میزدم حتی اگ میخواست بد برخورد کنه ولی دیگه ازش خسته شدم 

راستی اینم بگم قرار بود براش صبحانه بذارم و براش پیراشکی درست کنم برای تو راهیش هیچ‌کدوم رو نذاشتم 

برعکس همیشه که هر مشکلی بود براش صبحانه و چیز میز میذاشتم 

حالا امشب این پیامو برام فرستاد منم هیچی جوابش ندادم 

چون واقعا هم زورم میگیره جوابش بدم هم حوصلشوندارم 

هم میدونم هرچیزی بگم اون نمیفهمه پس هیچی نگم خودگ سنگین ترم 

میدونی توهم ۲ دفعه که فامیلای اون دعوتت کردن نرو اگر گفت چرا نمیای بگو بخاطره اینکه توهم اونروز نیوم ...

اون خودش هیچ جا نمیره حتی خونه فامیلای خودشم من جرئت ندارم بگم بریم میگه ها چیه عجله داری 

چه خبره 

هیچ کس اندازه تو ذوق نداره 

مخصوصا اگر اون خونه ای که میخوایم بریم پسر جوون حدود ۱۷تا ۴۰ ساله داشته باشه دیگه تو ذهن مریضه خودش میگه این برا اوناست که ذوق داره بره