2777
2789
عنوان

توی مجردی آشپزی یا خیاطی رو شروع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 51 پست
برای چی ناراحت بشم عزیزم؟؟؟؟

نمیدونم

یه لحظه فکر کردم ناراحت شدی

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

والا سنم از این حرفا گذشته عزیزم  ۴۰ سالمه  ولی از دید من چرا باید از این استعداد خاصش بگ ...

کنکور یه چیزیه گلم،پزشک شدن یه چیز دیگه! شاید دکتر خوبی نمی شد،مثل خواهرش که بعد از تموم شدن دوره عمومی پزشکی رفت سراغ تزریق ژل😑 یادمه میخواست برای تخصص بره مغز و اعصاب، اما بعد از دوره عمومی گفت نمیتونم! کشش نداشته! تیغ گرفتن و جراحی کردن مثل کنکور با خوندن نمیشه بهش مسلط شد

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یه لحظه فکر کردم ناراحت شدی

نه عزیزدلم،من از هیچکس ناراحت نیستم جز خودم! خوده احمقم که دیر رفتم باشگاه بسکتبال و دیر فهمیدم که چقدر این ورزشو دوس دارم و چقدر توش توانایی دارم

خوده احمقم که به خودم زحمت ندادم توی مجردی چهاربار آشپزی کنم تا بفهمم چی به چیه! بماند که توی دوران مدرسه هم فهمیدم ریاضیم خیلی قوی تره ولی رشتمو تغییر ندادم! گاو بودن دیگه چه شکلیه؟؟

چی یاد گرفتی؟ دوسش داری؟

خیاطی رو خوب یاد گرفتم دیپلم فنیشم گرفتم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میخوای باهاش درآمد زایی کنی یا فقط دلی خیاطی میکنی؟

اون موقع میخواستم مزون بزنم برا همین دنبالش بودم ولی فهمیدم دوس ندارم برا دیگران بدوزم ...برا همین فقط برا خودم میدوزم اینجوری از خیاطی لذت میبرم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه عزیزدلم،من از هیچکس ناراحت نیستم جز خودم! خوده احمقم که دیر رفتم باشگاه بسکتبال و دیر فهمیدم که چ ...

این حرفو نزن 

به نظر من هیچ وقت دیر نیست

من ۲۵سالمه

اول روانشناسی خوندم لیسانس گرفتم 

بعد رفتم سراغ خیاطی که هنوز تموم نشده 

بعدم میخوام بخونم برای پزشکی

به نظر من هیچ زمانی برای شروع دیر نیست

گاو بودن چه شکلیه!

اصلا این حرفو به خودت نزن

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

اون موقع میخواستم مزون بزنم برا همین دنبالش بودم ولی فهمیدم دوس ندارم برا دیگران بدوزم ...برا همین ف ...

همین که لذت میبری کافیه! خیلی خوبه یه کاری باشه که روزانه از روی علاقه انجامش بدی

ان شاءالله موفق باشی عزیزدلم❤

این حرفو نزن  به نظر من هیچ وقت دیر نیست من ۲۵سالمه اول روانشناسی خوندم لیسانس گرفتم  ...

ممنون گلم،حرفات باعث قوت قلب بود! بسم الله رو میگمو استارتشو میزنم،خدا خودش برام مسیرو هموار میکنه😍

ان شاءالله خانم دکتر شدنت گلم❤😍

ممنون گلم،حرفات باعث قوت قلب بود! بسم الله رو میگمو استارتشو میزنم،خدا خودش برام مسیرو هموار میکنه😍 ...

انشالله عزیزم 

انشالله حاجت روایی قسمت همه😍

آره بالاخره پیداش کردم،ولی خب تا نرم سراغش هیچ فرقی با پیدا نکردنش نداره

اره

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

از شوهرم بابتشون پول میگیرم مثلا یه شلوار یا مانتو تو بازار میبینم فلان قیمت خودم پارچه اشو میخرم و ...

شوهرت میده؟😁

آره چون خودم زحمتشو کشیدم به جای اینکه آماده اشو بخرم درمورد کیک تولد و آرایشگاه و میکاپ برا جشن و ...

خیلی خوبه عزیزم

ان شاءالله همیشه موفق باشی