منظورم فقط این دوتا نیست،خیلی چیزای دیگه،مثل نقاشی،بافتنی،عکاسی و هر چیزی که میشه بدون دردسر امتحانش کرد! تمرکزتون فقط روی رشته های تاپ دانشگاه ها نباشه! تمرکز من روی پزشکی بود و الان فهمیدم چقدر دوس دارم یه سرآشپز باشم،توانایی و استعدادش رو هم دارم! فکر میکردم آشپزی رو فقط باید بذارم برای بعد از ازدواج و خب باعث شد دیر بفهمم به چی واقعا علاقه دارم! الانم که بخوام برم سمتش کلی موانع سر راهمه،در حالی که اون موقع شرایطش برام فراهم بود!
گاهی بعضی چیزا به چشممون نمیاد یا نمیذارن که ببینیمشون،واسه همین سعی کنید امتحان کنید،انقدر امتحان کنید تا علاقه و استعدادتون رو کشف کنید
هنوز یادم نمیره نوه عموی مامانم قید پزشکی دانشگاه دولتی رو زد(قبول شده بود) تا بره برای سرآشپزی! اون موقع مسخرش کردن،ولی الان میفهمم چرا این کارو کرده! هیچی با ارزش تر از این نیست که با عشق کاری رو انجام بدی
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
والا سنم از این حرفا گذشته عزیزم ۴۰ سالمه ولی از دید من چرا باید از این استعداد خاصش بگ ...
کنکور یه چیزیه گلم،پزشک شدن یه چیز دیگه! شاید دکتر خوبی نمی شد،مثل خواهرش که بعد از تموم شدن دوره عمومی پزشکی رفت سراغ تزریق ژل😑 یادمه میخواست برای تخصص بره مغز و اعصاب، اما بعد از دوره عمومی گفت نمیتونم! کشش نداشته! تیغ گرفتن و جراحی کردن مثل کنکور با خوندن نمیشه بهش مسلط شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزدلم،من از هیچکس ناراحت نیستم جز خودم! خوده احمقم که دیر رفتم باشگاه بسکتبال و دیر فهمیدم که چقدر این ورزشو دوس دارم و چقدر توش توانایی دارم
خوده احمقم که به خودم زحمت ندادم توی مجردی چهاربار آشپزی کنم تا بفهمم چی به چیه! بماند که توی دوران مدرسه هم فهمیدم ریاضیم خیلی قوی تره ولی رشتمو تغییر ندادم! گاو بودن دیگه چه شکلیه؟؟
آره بالاخره پیداش کردم،ولی خب تا نرم سراغش هیچ فرقی با پیدا نکردنش نداره
اره
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂