2777
2789
عنوان

توی مجردی آشپزی یا خیاطی رو شروع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 51 پست

اولا که توجیه نکن بیشتر گندش درمیاد، دوما که علت حادثه رو دروغ گفتن بعد که فیلمش دراومد مجبورشدن راستش رو بگن، سوما بله ما ظرفیت دروغ و ریا و گندکاری رو نداریم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حیف قفل کرد تاپیکشو

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اولا که توجیه نکن بیشتر گندش درمیاد، دوما که علت حادثه رو دروغ گفتن بعد که فیلمش دراومد مجبورشدن راس ...

چرا انقدر نسبت به کشورت گارد داری عزیزم؟؟ بله اخبار ما اون زمان دروغ گفت،دل من برای سردار حاجی زاده اون زمان خیلی سوخت،چون به عنوان فرمانده سپاه هنوز برای حادثه جلسه فوریشون تشکیل نشده بود ،اونوقت صدا و سیما کارشناس آورد که یه خروار دروغ تحویل مردم بده! به نظرت چرا؟ چرا وقتی که نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور هنوز اظهار نظری نکردن،صدا و سیما به خودش اجازه میده همچین کاری کنه؟

تا حالا شده بهش فکر کنی؟ چرا این همه کثافت کاری توی دولت وقت اون زمان شد؟ اگر گاردتون رو بردارید خیلی حقایق رو می فهمید! ما توی کشور نخاله زیاد داریم،نخاله هایی که اگر بعضی کارهاشون رو بفهمید مو به تنتون سیخ میشه

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که توجیه نکن بیشتر گندش درمیاد، دوما که علت حادثه رو دروغ گفتن بعد که فیلمش دراومد مجبورشدن راس ...

برو آمار دربیار که زمان جنگ تحمیلی بیشتر شهدای ما توسط چه کسانی شهید شدن! 

چرا انقدر نسبت به کشورت گارد داری عزیزم؟؟ بله اخبار ما اون زمان دروغ گفت،دل من برای سردار حاجی زاده ...

گارد ندارم ولی متنفرم از کسی که اون حادثه رو ماستمالی میکنه یا کوچیکش میکنه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
گارد ندارم ولی متنفرم از کسی که اون حادثه رو ماستمالی میکنه یا کوچیکش میکنه.

اون حادثه خیلی بزرگ تر از چیزیه که فکرشو کنی عزیزم

برای همینم میگم نمیدونی مسافران اون هواپیما قربانی چه حیوونایی شدن! حیوونایی که همون اول خودشون رو دلسوز نشون دادن

یه سوال می پرسم،بدون هیچ گاردی جواب بده باشه؟

منم مجردی به اصرار مادرم یه هنر یاد گرفتم

دقیقا منم به اصرار مامانم خیاطی و بافتنی و قلاب بافی و تو نجردی یاد گرفتم و چقدرررر به دردم خورد خصوصا بعد ازدواج 

تو مجردی چقدر جبهه گرفتم 🤪🤪

تاپیکت قفل بود 

ولی همه ی نظر سنجی ها میگن رای جلیلی بیشتره که 

من رایم قالی بافه

ولی این متنم بخون

نظرت عوض میشه

🧩 موافق عدم اجماع نامزدهای جبهه انقلاب شدیم فقط به دلیل این توئیت

✍ مهدی حنّان

🔺آنان که با رفتارشناسی #عباس_عبدی آشنا هستند می دانند وقتی وی دلسوزانه می گوید قالیباف انصراف بدهد به نفع اش هست به معنی آنست که ماندن قالیباف در کنار جلیلی ۱۰۰٪ به نفع جبهه انقلاب است و برای جبهه اصلاحات و #‌پزشکیان مضر و دردسر ساز است.

🔸 این متن تحلیل و آسیب شناسی نیست ، صرفأ بر اساس #رفتارشناختی خاص عباس عبدی است ، مهندسی معکوس توئیت عباس عبدی بر اساس #عملیات_روانی خاص وی ، باید جبهه انقلاب را به این نتیجه برساند که موافق حضور هماهنگ جلیلی-قالیباف و عدم اجماع باشیم .

♻️ عباس عبدی ، تئوریسین و مهندس افکار عمومی و شطرنج باز و طراح مهره چینی نیروها و متخصص عملیات روانی جبهه اصلاحات که هیچ توئیت بی معنائی انتشار نمی دهد و توانائی بالفعل در ایجاد موج و وادار نمودن رقیب به واکنش را داراست.

❗️سنجیده که حضور قالیباف باعث پخش رأی در سبد سه گانه (جلیلی، قالیباف، پزشکیان) می گردد و ممکن است پزشکیان از دور اول بالا نیاید .

می‌داند با انصراف قالیباف سهم قابل توجهی از آراء وی به سبد پزشکیان ریخته می شود .

❗️مهندسی معکوس توئیت عباس عبدی یعنی ماندن قالیباف در صحنه در کنار جلیلی

به زبان ساده وقتی فردی همچو عباس عبدی می گوید که قالیباف برود ، باید دقیقأ برداشت کنیم که قالیباف اکنون نباید برود

❗️واقف باشیم که هدف عباس عبدی دلسوزی برای قالیباف نیست ، هدف وی اینست که پزشکیان را بعنوان رئیس جمهور از صندوق بیرون آورد .