2777
2789
عنوان

توی مجردی آشپزی یا خیاطی رو شروع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 51 پست
فدات گلم دعا کن بتونم برم برای سرآشپزی! 

انشالله عزیزم😍♥️ پزشکی رسیدی؟من دقیقا امسال کنکور داشتم و دارم و خیلی کلا ناامیدم متاسفانه چون همه منو با استعداد و باهوش می‌دونن و درس خون توقع بالاس از من و من واقعا چون نخوندم می‌دونم نمیشه یا سخته که بشه دیگه بریدم کار امروزم گریه و خواب بود خوابیدم که فرار کنم از غمام نمی‌دونم چه کنم😭دوست دارم محو شمممم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه خانه دارم که همه شغل‌هارو توی خانه دار بودنم انجام دادم و میدم آشپزی شیرینی و کیک پزی پزشکی پرست ...

آدم فعال و پرکاری هستی

من استعداد خیلی چیزارو داشتم،ولی علاقه بهشون نداشتم! برای همینم نصفه نیمه ولشون میکردم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری دنبال علاقت میگردی یا به این دو تا علاقه داری؟

علاقه دارم به هر دوتا

من الآن با همین خیاطی شاغلم کار میکنم ولی ماشالله دوره هاش تمومی نداره

واقعا یکی از رشته های سخته هنر خیاطیه

چیزهایی که علاقه دارم لیست میکنم به ترتیب میرم دنبالشون😁

البته پزشکی هم دوست دارم اونم میرم سراغش

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

خب استعداد آشپزی هم داشته! مثل اینکه آشپزیش عالیه

این کجا و اون کجا 

آشپزی رو هر آدمی یه کم که وقت بزاره میتونه یاد بگیره ولی پزشکی اینطور نیس استعداد خاص خودش رو میخواد

میتونست در کنار پزشکی اشپزی رو هم داشته باشه

انشالله عزیزم😍♥️ پزشکی رسیدی؟من دقیقا امسال کنکور داشتم و دارم و خیلی کلا ناامیدم متاسفانه چون همه ...

نه عزیزم،اصلا کنکور شرکت نکردم

مغزم عجیب درست شده بود برای ریاضیو فیزیک😑 کلا خیلی مسیرو اشتباه رفته بودم! به پزشکی علاقه داشتما، اما کلا با حفظیات حال نمیکردم!عاشق حل کردن فرمول بودم!

اسی از من که ناراحت نشدی ؟

نمیخواستم ناراحتت کنم 

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

علاقه دارم به هر دوتا من الآن با همین خیاطی شاغلم کار میکنم ولی ماشالله دوره هاش تمومی نداره واقعا ...

ان شاءالله موفق باشی گلم،امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی

ان شاءالله موفق باشی گلم،امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی

ممنونم عزیزم

همچنین شما

این کجا و اون کجا  آشپزی رو هر آدمی یه کم که وقت بزاره میتونه یاد بگیره ولی پزشکی اینطور نیس ا ...

فکر کنم خیلی پزشکی رو دوس داری درسته عزیزم؟

نه عزیزم،اصلا کنکور شرکت نکردم مغزم عجیب درست شده بود برای ریاضیو فیزیک😑 کلا خیلی مسیرو اشتباه رفت ...

عه خیلی خوشحال شدم که مسیرو پیدا کردی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

عه خیلی خوشحال شدم که مسیرو پیدا کردی

آره بالاخره پیداش کردم،ولی خب تا نرم سراغش هیچ فرقی با پیدا نکردنش نداره