2777
2789

سلام خیلی دوستان لطف داشتن وراجع به تاپیک قبلیم نظردادن ممنون از همه من امروز جواب بله رو میدم به امید خدا که رنگ خوشبختی ویه زندگی آروم روببینم🤲🤲 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی تو فکرت بودم الهی بحق مادرم زهرا (س) خوشبخت بشی

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

عزیزم مبارکت باشه..ولی شما مجردی اون آقا بچه داره

ممنون.من همه شرایطم رو توی تاپیک قبلیم گفتم.دخترش هفت سالشه ودوست ودمکراسی وهمبازی خواهرمه.منم پدر مادر ندارم .خونه خالم با بدترین شرایط داریم زندگی می‌کنیم.البته من توی کارخونه این آقا الان یک سال دارم کار میکنم وتاحدودی خرج من وخواهرم در میاد.فعلا بهترین گزینه ایشون هستن.که من بتونم خواهرمم با خودم نگه دارم

ممنون.من همه شرایطم رو توی تاپیک قبلیم گفتم.دخترش هفت سالشه ودوست ودمکراسی وهمبازی خواهرمه.منم پدر م ...

برات آرزوی خوشبختی میکنم...فقط ازش تعهد بگیر که یکی از شرط‌هایی که بهش بله میگی اینه که خواهرت هم باهات زندگی کنه..عزیزم زبونی قبول نکن..مردها خرشون از پل بگذره میزنن زیر همه چیز

عزیزم بهترین تصمیمو گرفتی 

خیلیا هستن بهترین شرایطو دارن بازم ازدواج خوبی نمیکنن

این آقا پولداره همین کافیه بخدا ۹۰درصد مشکلات از بی پولیه

خوبیشم اینه خواهرتم میاری پیش خودت،

برات آرزوی خوشبختی میکنم...فقط ازش تعهد بگیر که یکی از شرط‌هایی که بهش بله میگی اینه که خواهرت هم با ...

به روی چشم.من همه حرفامو زدم.بیشتر از همه ایشون از من میخواد که واسه دخترش مادری کنم.منم از ایشون تعهد میگیرم خواهرم تا زمانی که ازدواج نکرده با ما باشه وخرج زندگیش وهمه چیز خواهرم مثل دخترش بده