2777
2789

منظورم فقط این دوتا نیست،خیلی چیزای دیگه،مثل نقاشی،بافتنی،عکاسی و هر چیزی که میشه بدون دردسر امتحانش کرد! تمرکزتون فقط روی رشته های تاپ دانشگاه ها نباشه! تمرکز من روی پزشکی بود و الان فهمیدم چقدر دوس دارم یه سرآشپز باشم،توانایی و استعدادش رو هم دارم! فکر میکردم آشپزی رو فقط باید بذارم برای بعد از ازدواج و خب باعث شد دیر بفهمم به چی واقعا علاقه دارم! الانم که بخوام برم سمتش کلی موانع سر راهمه،در حالی که اون موقع شرایطش برام فراهم بود! 

گاهی بعضی چیزا به چشممون نمیاد یا نمیذارن که ببینیمشون،واسه همین سعی کنید امتحان کنید،انقدر امتحان کنید تا علاقه و استعدادتون رو کشف کنید

هنوز یادم نمیره نوه عموی مامانم قید پزشکی دانشگاه دولتی رو زد(قبول شده بود) تا بره برای سرآشپزی! اون موقع مسخرش کردن،ولی الان میفهمم چرا این کارو کرده! هیچی با ارزش تر از این نیست که با عشق کاری رو انجام بدی

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

چقدر نیاز داشتم به حرفات مرسی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

کاملا موافقم 

شما ک پزشکان میشه لطفا یه سر ب تایپیک آخرم بزنید 

خدا خیرت بده 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم دنبال خیاطی و هنوزم دارم رشته های مختلفشو ادامه میدم 

تموم شه انشالله آشپزی شروع کنم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

منم مجردی به اصرار مادرم یه هنر یاد گرفتم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حیف پزشکی که بخاطر سر اشپزی ولش کنی 😒😒

علاقه نداشته خب

رفتی سراغ کاری که واقعا دوسش داره

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

حیف پزشکی که بخاطر سر اشپزی ولش کنی 😒😒

وقتی چیزی رو دوس نداشته باشی هیچ لذتی برات نداره،فقط شکنجست!  تو زمانی میتونی بدرخشی که وارد کاری بشی که پتانسیلش رو داشته باشی،وگرنه چیزی که زیاده دکتره گمنام یا بدنام! 

من رفتم دنبال خیاطی و هنوزم دارم رشته های مختلفشو ادامه میدم  تموم شه انشالله آشپزی شروع کنم

داری دنبال علاقت میگردی یا به این دو تا علاقه داری؟

وقتی چیزی رو دوس نداشته باشی هیچ لذتی برات نداره،فقط شکنجست!  تو زمانی میتونی بدرخشی که وارد کا ...

عزیزم فراتر از علاقه استعداد مهمه 

مطمینا استعدادش رو داشته که رشته ی پزشکی قبول شده 

حیف از این استعداد