اگه با طرف پسر یا رل قبلی از ساعت پنج بعدازظهر تا نزدیک چهار صبح حرف بزنی اونم از اینکه چرا جدا شدیم و بهم بگه تو هم یبار ازم معذرت خاهی کن دیگه چی میشه خودتو بندازی پایین مثل من بابت گناهی و تنها گذاشتن من یا میخام بهت یه سیلی ریز بزنم اروم باشه و اینکه طرف بگه من چه غلطی کردم رفتم پی کس دیگه و فکر کنم قراره ازدواج کنن با اون یکی دختر با اصرار خانواده تا این حرفها بعد صبح ساعت پنج و نیم صبح پاشه تموم چت هامونو از طرف دوتامون پاک کنه یعنی چی؟ پروفشم غمگین بزاره اخرین بازدیدشم بزار به تارگی چرا باید پاک کنه از طرف دوتامون امکان اینکه حس بد بده هست؟
هیچ ربطی نداره من غروب برای نماز مغرب که میرم مسجد بعدنمازدعا میکنم همه چی یادم میره. درکل آدم خیلی ...
نه انگار منظورم و نفهمیدی اگه دختر و پسری که تو رابطه هستن (رل) بودن نه اینکه متاهل باشن وقتی دختره پسره رو ترک کنه بره پسره بعد کات کردنش برع باشگاه بدنسازی ثبت نام کنه بدنشو بسازه اینه که میخاد ناراحتیشو با دمبل در بیاره یا میخاد دیگه به خودس برسه چون پسری پرسیدم چرا بعد کات میرن باشگاه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.