2777
2789
والا نشسته برا آدم دوزاری بی ارزش عزا گرفته کسی که تورو ارج نگذاشته عزا گرفتن نداره 

دقیقاا

تقصیر فرهنگ ماست انقدر مامانا قربون صدقه پسراشون میرن هر درب و داغونی فکر میکنه شازده س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواستگاری هم برام اومده دیروز باهاش صحبت کردم اصلا ازم سوال نمی‌پرسید و می‌گفت قبلا با یه دختره یه سال حرف زده خودش نپسندیده و با چند تا دختر هم چند ماه حرف زده یا خودش پسندیده یا با هم به این نتیجه رسیدن که بدرد هم نمیخورن وقتی ازش پرسیدم معیارات برای همسر ایندت چیه گفت الان نمیگم و باید چهار ماه تو ارتباط باشیم هنوز نمیدونم نظر اون درموردم چیه هنوز معرف نگفته ولی من خودم نظرم منفیه 

والا نشسته برا آدم دوزاری بی ارزش عزا گرفته کسی که تورو ارج نگذاشته عزا گرفتن نداره 

برای اون دوزاری ناراحت نیست خب خودش دوست داره تشکیل خانواده بده و ازدواج کنه وگرنه اون که تحفه نبوده 

این کاربری دست سه نفر می باشد
یه خواستگاری هم برام اومده دیروز باهاش صحبت کردم اصلا ازم سوال نمی‌پرسید و می‌گفت قبلا با یه دختره ی ...

خب وقتی تو نمیخای سریع جواب منفی رو بذع اون برات کلاس نذاره

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
خب وقتی تو نمیخای سریع جواب منفی رو بذع اون برات کلاس نذاره

آخه معرف داییمه اگه بگم نه شاید ناراحت بشه دیگه برام خواستگار نیاره ولی پسره خودش انگار زیاد مایل نبود سریع خداحافظی کرد حالا اگه اون گفت بله من به داییم میگم جوابم منفیه

من تو یه شهر کوچیک ۱۵ سال پیش نامزد کردم با یه آشنای دور  کسی مارو معرفی کرده بود .بعد دو سه هف ...

خداوند گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید دری دیگری. این چیزیه که بارها و بارها بهم ثابت شده 💕

میشه بهتر هم بگی به روز شدن یعنی هفت قلم ارایش و لباس باز حالا دارن این ادمها را از جامعه جمع میکن ...

واقعا کوردی و این حرفا رو میزنی 

اگه میان دخترای نوجوونمونو اذیت میکنن تو خیابون این رفتارو تایید میکنین بعدم میگین خوب میکنن جمعشون میکنن 

عقایدد ۱۰۰۰ سال پیش شما شاید خودتو اذیت نکنه ولی پدر بقیه رو در میاره 

اینم یاد بگیر که هر کش ارایش میکنه یا حجاب نداره و مطابق میل تو نباشه ، دختر بدی نیس شاید خیلییییییی خیلییییی از تو پاک تر و بهتر باشه

اصلا به اینجور مسائل اهمیت ندید ،مگه ما چقدر عمر می کنیم که همونم به غصه خوردن سپری بشه ،وقتی کسی وارد زندگیت میشه و زود می‌ره یعنی خدا اینو برات کم می دونه وبه صلاحت نیست ودرحال آماده سازی آدم بهتری برای تو هستش پس به برنامه ریزی خدا اعتماد کن،انشالله به حق این شبها و روزهای عزیز همه ی جوانا با کسی که هم کفو وشانشون هستش ازدواج کنن

«اللهم عجل لولیک الفرج»