2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

مطمئنم به زودی یه بخت خوب نصیبت میشه ، با دل شکسته از خدا هرچی رو بخوای براورده میشه عزیزم 

فقط یه بخت خوب بخواه ، نه به هر قیمتی

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

درکت میکنم.کاملا این لحظه هارو زندگی کردم چ حس کردم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
استارتر تازه یه دوستی داشتم خیلی صمیمی بودیم بهم گفت حیف که زشتی والا میگرفتمت برای داداشمم اخه دادا ...

واقعا تو این دوره با اینهمه عمل زیبایی و رسیدگی پوستی و مو ارایش و لباسو تیپ و... دیگه زشت معنی نداره ، بیشتر ظاهر رو تیپ ورسیدگی به خوده که میسازه 

در برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( تو بازار هست من نصبش کردم یه برنامه ی زمینه صورتی ...

اسم من شد کم درآمد متضرر خوش قدم

خیلی بَده ؟

اسمم نازنینِ ... ۲۱ سالمه ... 

حس بدی گرفتم... 

دقیقا برادر منم با اینکه خیلی به خودش می رسه و خوش تیپه میگه همسر آیندم عمل زیبایی جز بینی داشته باش ...

داداش شما منظورش اینه که دختر خانوم خودش خیلی خوشگل باشه بدون عمل وگرنه هیچ پسری الان قیافه معمولی نمیپسنده مگر طرف خیلی شرایط مالی بالایی داشته باشه که جبرانش کنه براش.دیدم که میگم.شما یمورد قیافه معمولی نه زشت و بدون کار زیبایی بهش نشون بده ببین عکس العملش چیه.سریع میگه به دلم نیست.

عمل بینی  لمینت دندان  بوتاکس

لمینت گردی چقد شد هزینش عزیزم ؟ و اینک چ سالی

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
واقعا تو این دوره با اینهمه عمل زیبایی و رسیدگی پوستی و مو ارایش و لباسو تیپ و... دیگه زشت معنی ندار ...

رسیدی پوستی انجام دادم فرق چندانی نکرد بینیمم متوسطه میترسم عمل کنم بگرده تو صورتم 

تیپمم خانواده ام اجازه خرید لباس مارک و گرون نمیدن معمولیا هم انگار گونی میپوشی

گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه😭

میگفتی مگه شما کی هستی که منو نپسدی 😂

منم میخواستم بگم ازتون اصلا خوشم نیومد 

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️