2777
2789

میشه گزارش بزنین پاک شه لطفااا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13870260/%d8%a8%da%af%db%8c%d9%86-%d9%85%d9%86%d8%b8%d9%88%d8%b1%d8%b4-%da%86%db%8c%d9%87%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b4%d8%a7%d8%aa?page=2

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

در برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( تو بازار هست من نصبش کردم یه برنامه ی زمینه صورتی ...

اصلا چیزی که در نت و توی برنامه ها هست درست نیست

و اینکه میگین بهترین اشرافیه نه و بدترین حادثه سازه صعودیه اونم اشتباهه حادثه ساز نزولی توی نت بدترینه 

ولی محاسبه اسم خیلی پیچیدس 

حادثه ساز هست که خیلی عالی و اشرافی هست که اصلا خوب نیست

جدا از اون ستاره هم خیلی مهمه

دوباره جدا از اینا روز و ساعت تشکیل نطفه و روز و ساعت تولد هم خیلی در سرنوشت اثر داره

نام مادر جدا از اینکه محاسبه میشه خیلی تو سرونکشت دخترهاش و نام پدر در سرنوشت پسرهاش اثر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توام نیاز عاطفی و جسمی داشتی ک شوهر کردی  خیلی بده لفظ تو کف شوهر بودنو بکار بردید  ...

گلم ببخشید من توهین نکردم ‌ فقط خواستم بگم ‌ شوهر آش دهن سوزی نیست بخدا . قدر خودمون بدونیم  تو کشوری ک مرد سالاری بیداد می کنه. اینم حق دارید تو مملکت سنتی ما دختر باید شوهر کنه . 

الان همسرتون خوبه???دوستش داشتین از اول??

خب هیچ انسانی کامل نیست همونطوری که خود من کامل نیستم ولی در کل آدم خوبیه و ایراد غیر قابل تحمل نداره 

اهل کار و زندگیه و خیلی دوستم داره

ازدواج سنتی داشتیم  و از من پایین‌تر بود . اصلا اصلا دوستش نداشتم ولی قبول کردم تا مثلا  ازدواج کرده باشم تا دو سال بعد  از ازدواج هم خیلی مشاور رفتم که بتونم دوستش داشته باشم

ولی الان بعد از ده سال زندگی  دیگه منم عاشقشم 

گلم ببخشید من توهین نکردم ‌ فقط خواستم بگم ‌ شوهر آش دهن سوزی نیست بخدا . قدر خودمون بدونیم  تو ...

اره درسته ک دخترای مجرد بهتر از متاهلی همسنشون میمونن چون حرص و جوش نمیخورن 

ولی باز ادم نیاز عاطفی و جسمی داره ترس از پیری و تنهایی 

ک هرچقدم نیازاتون سرکوب کنی بازم خوشحال نیستی چون حتی حیوونا هم نیازی جسمی دارن 

ولی ماها ک سنمون از سی گذشته و مجرد موندیم نخواستیم وارد رابطه های دوستی بشیم گ پسرا سواستفاده کنن بنابراین مجبوریم ب ازدواج فک کنیم تو کف شوهر نیستیم ولی تنها راه درست رفع نیازاتون ازدواجه ک اونم قسمتون نیس

خداروشکر عزیزم که الان زندگی خوبی دارین.❤❤

ممنون عزیزم  

ان شالله شما هم بزودی خوشبخت بشید

اینم بگم که ایشون من رو ساده پسندید بدون آرایش و  بدون کوچکترین عمل 

حتی تا الان کوچکترین ایرادی از ظاهرم نگرفته(با اینکه واقعا ایراد دارم و خودم دوست  دارم عمل کنم ولی میگه ایرادی نداری چرا عمل کنی)

اونم منی که بعد از رفتن هر خواستگار ساعتها گریه میکردم که حتما بخاطر ظاهرم رفتن و دیگه نیومدن 

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

روز چهارشنبه سوری ب مادرت بگو تورو با جارو از خونه بیرون کنه بندازه تو کوچه.همون سال شوهر میکنی بعد دعا کن برای من

خدایا شکرت   

اسی یه چیزی بگم اعتماد بنفس داشتن قشنگ به آدم منتقل میشه و در ناخودآگاه تاثیر می‌ذاره بنظرم رو اعتماد به نفست کار کن و بیشتر تو اجتماع باش ۳۵ سالم زیاد نیست اصلا اگه بتونی اعتماد به نفس تو ببری بالا بهترین میس ها میان سراغت

اره درسته ک دخترای مجرد بهتر از متاهلی همسنشون میمونن چون حرص و جوش نمیخورن  ولی باز ادم نیاز ...

الهی قسمت تموم مجردا و شما یه بخت خوب باشه ‌

شاید دیر شده برات ولی امیدوارم یه آدم  درست و معقول وارد زندگیت بشه ❤❤❤  خوشبختی مهمه 

اعتمادبنفس معجزه میکنه خودت دست بالا گرفتن معجزه میکنه دیدین بعضی دخترارو نه قیافه دلنشینی دارن قد بزوور به ۱۵۰ شایدبرسه اخلاق هم نگم صفر هم نباشه خخیلی خوب هم نیست ولی چه ازدواج خوبی میکنن اینا اعتمادبنفس خوبی دارن...

بعضیا یه حرف میزنن میرن ولی تاثیر حرفشون تا آخر عمر تو ذهن طرف میمونه خدا از این جور آدما نگذذذذذررر ...

ییه دوستی داشتم خیلی زشت بود صورت دراز دماغ بزرگ دندونای جلو  بعد من همیشه الکی بهش امید و انگیزه میدادم  هیچ وقت بهش نگفتم زشته حتی ازش تعریف میکردم یه روز بحث قیافه و اینا بود  همون ادم گفت تو زیاد قشنگ نیستی.  در حالی که همه تو کلاس میگفتن خوشگلی. و هیچ عیبی نداری  خلاصه این حرفو زد  و من احمقم جوابشو ندادم.  الانم باهاش ارتباط دارم  خیلی سال گذشته  حتی اون الان بچه داره چند روز پیش زنگ زد یهو یاد این حرفش افتادم که چند سال پیش زده بود  جواب زنگشو ندادم مامانم گفت الان یادت افتاده؟ ده سال گذشته بی خیال.  گفتم من یادم نمیره بی حرمتیو