2777
2789

واسه منم این اتفاق افتاد یک ماه پیگیر بود که به مامانم بگم قرار بزاریم همو ببینیم بعد دو روز پیام داد فکر میکنم مناسب هم نیستیم بعد از دیدار  اون ازدواج کرد منم ازدواج کردم حالا هفته ی دیگه عروسی خواهرش که دوست منم هست و عروسیش دعوتم نمیدونم چی بپوشم هووف

عزیزم توام نیاز عاطفی و جسمی داشتی ک شوهر کردی  خیلی بده لفظ تو کف شوهر بودنو بکار بردید  ...

واقعا درسته 

متاسفانه متاهلا نیازای مجردا رو نمیفهمن چون عطششون کاسته شده

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

دختر خاله من ۴۳سالگی ازدواج کرد الانم خوشبخته برو بگرد به خودت برس خدا خودش برنامه تورو هم میریزه 

ببین من کامل درکت میکنم مجرد بودم مورد اینطوری زیاد داشتم که اونقدرا مهم نبود برام بجز یکیشون که واقعا خوشم اومده بود و.... الان بعد از ۱۳ سال هنوز نتونستم فراموش کنم و حس میکنم غرورم خرد شد .  

سعی کن بهش فکر نکنی مراقب باش شاید بازم با این موردا برخورد کنی  اگه بخوای به همش فکر کنی و گریه کنی بعد از ازدواج دیگه برات اعصابی نمیمونه خرج همسر و بچت کنی

امیدوارم امسال بهترین همسر نصیبت بشه و خوشبخت بشی

عزیزم 

انشالله یه بخت صد برابر بهتر نصیبت بشه

شما هم دست روی دست نذار

به ظاهرت برس نه که خودتو عملی و چندش کنی یا بیشتر حد آرایش کنی

ولی موهاتو  رسیدگی کن اگر لازمه رنگ ساده تیره بزن اگر لازمه  کراتین کن. به پوستت برس

اگر لازمه دکتر برو

لباس شیک حتی شده ساده بپوش

بهر حال خواستگار اول از همه چیز قیافه رو‌می بیمه تا بعد بره سر اخلاق و رفتار

و خدا برای من کافیست.....
واقعا درسته  متاسفانه متاهلا نیازای مجردا رو نمیفهمن چون عطششون کاسته شده

اونایی که زود و بهنگام ازدواج کردن آره

ولی منی که دیر ازدواج کردم و مورد مثل استارتر زیاد داشتم 

کاملا درک میکنم 

بنظر من ازدواج یه نیاز اساسی هست و نمیشه با چیزای دیگه خیلی راحت پرش کرد 

ولی چه میشه کرد که متاسفانه این نیاز  تو دوره زمونه الان هم برای دخترا هم پسرا  سخت برآورده میشه

فهمیده بود خوشم اومده.هیچی منم براش ارزوی خوشبختی کردم. چی میتونسم بگم😭

ببین این نصیحت از منی که ده سال ازت کوچیکترم داشته باش الان یه درد داری که چرا ازدواج نکردی وقتی که ازدواج کنی هزار و یک مشکل خیلی ناراحت نباش هر چی خدا بخواد همون میشه با مجردیت حال کن

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
فهمیده بود خوشم اومده.هیچی منم براش ارزوی خوشبختی کردم. چی میتونسم بگم😭

عزیزم دختر خاله من تو سن ۳۵ سالگی بهترین ازدواج رو کرد

دختر خیلی خوبی بود

ولی خانواده پولداری نداشتن

تازه تو شهر کوچیک بودن و خواهرهای کوچک ترش با فامیل ازدواج کرده بودن 

اما این مجرد بود

قیافه اش هم متوسط رو به بالا بود

اما رفت سر کار و اونجا با یکی از همکارانش که یک یا دوسال از خودش کوچیک تر بود ازدواج کردو الان ماشالله بهترین زندگی رو دارن که همه حسرتش رو میخورن 

و خیلی خداروشکر تو زندگیشون پیشرفت کردن و رفتن شهر بزرگ و مرکز استان

چه مادی و چه معنوی

تازه شوهرش از همه داماد هاشون خوشگل تر و سر تره

چه از نظر تحصیلی و چه خانوادگی

والا به نظرم تو کل فامیل از همه سرتره

میخوام‌بگم وقتی خدا بخواد برات بسازه هیچ کس جلودارش نیست

تو هم‌بسپار به خدا

امیدوارم به حق امروز که دعای عرفه هم هست خدا جواب دل شکسته ات رو بده و بهترین ها رو برات بسازه

به قول معروف کار خوبه خدا درست کنه

سلطان محمود خر کیه

و خدایی که به شدت کافیست.
اونایی که زود و بهنگام ازدواج کردن آره ولی منی که دیر ازدواج کردم و مورد مثل استارتر زیاد داشتم&nbs ...

بله درسته 

اونی که دیر ازدواج کرده متوجه میشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...