2777
2789
اجی گلم روز جمعه ب نیت ازدواج خوب دعای چهل کلید و بخون ب اب با همون اب غسل کن ..انشالله ک براتون معج ...

ممنون عزیزم ازدواج برام معنا نداره ای کاش شفای بیماریهام واقعیت پیدا میکرد

خب چیکار باید بکنیم

در برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( تو بازار هست من نصبش کردم یه برنامه ی زمینه صورتی یه نوزاد که بادکنک دستشه = قسمت دوم اون برنامه: بررسی ارتعاش اسم = اسم شخص و والدین رو وارد میکنی تا ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باشه که بهترینش اشرافی عالی هست بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش حادثه ساز عالی است 

( ملاک اسم مستعار هست که در ص قبل یا قبلترش گفتممثلا الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده پس الاهه میشه الاهِ ( الاه را وارد میکنیم و غیره  ) ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ازدواج برام معنا نداره ای کاش شفای بیماریهام واقعیت پیدا میکرد

شاید اسم شما هم در دسته ی حادثه ساز " یا حادثه آفرین " قرار داره = در یکی از این حوزه ها شکست میخورن ازدواج یا اشتغال یا سلامتی و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن 

خوش به حالت من ۱۵۶😢البته ناشکری نکنم شکر ولی چه کنم با خودم میگم میشه یکی خوشش بیاد😍😢

نه بابا عزيزم اونكس كه خوشش بياد خوشش مياد 

اصلا ناراحتش نباش در ضمن قدت كوتاه نيس و متوسطه و خيلي از آقايون خوششون مياد 😄 قد نازي هست🙂☺️

این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

اینکه آدم سنش بره بالا و مجرد بمونه سخته خدایی، ولی ، نباید این مجرد بودن رو فقط با کسایی که ازدواج کردن و خوشبختن مفایشه کرد. باید ازدواج های غلطی که منجر به سال ها عذاب میشه رو هم دید. بله، سخته تنها رودن، ولی شاید از یک رابطه بد و عذاب آور بهتر باشه. برای افزایش شانس ازدواج خوب خم باید تلاش کرد. از کلینبک روانشناس من کمک بگیر راه هایی هست واقعا کمک مبکنه . موفق باشی 

اسی منم سنم بالا بود چهره زیبایی نداشتم ولی خدای اعتماد بنفس بودم واسه همین خواستگار زیاد داشتم ولی قبول نمیکردم

دوتا از خواستگارام اوضاع خوبی داشتن ولی اونا منو نپسندیدن با اینکه من خیلی راضی بودم ، خیلی ناراحت شدم تا چند سال ناراحت و افسرده بودم ولی به روی خودم نمی آوردم تا دوست و آشنام متوجه نشن

بعد چند سال یهو از غیب یه خواستگار توپ اومد هم خیلی خوشگل و خوشتیپ بود هم شغل خوبی داشت بعدش دیدم طرف خیلی خفنه خودمم هم رفتم عمل های زیبایی خوشگل کردم الان با اینکه خانه دارم و همسرم وکیل 

ولی یه اعتماد بنفسی گرفتم که نگو 

عزیزم زندگی آدم یهو از این رو به اون رو میشه توروخدا سخت نگیر 

فقط اعتماد بنفس همین

بعد اون نوعش ک با سوره انعام یا اونی که اخرش قسم میدی به دستای حضرت عباس؟  اره دقیقا..  ا ...

دیکه اصلا باهاش تماس نگیر و پیام نده پیام هم داد کوتاه اما مودب و سرسنگین جواب بده خواهان باشه باید پا پیش بذاره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اسی منم سنم بالا بود چهره زیبایی نداشتم ولی خدای اعتماد بنفس بودم واسه همین خواستگار زیاد داشتم ولی ...

آفرین خیلی خوب گفتی تنها چیزی که جذب میکنه آدم ها رو چهره نیست انرژی درونی ما مهمتره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
شاید اسم شما هم در دسته ی حادثه ساز " یا حادثه آفرین " قرار داره = در یکی از این حوزه ها شکست میخورن ...

پس چیکار میشه کرد که در هیچکدوم از این دسته ها شکست نخورد ؟

من اسمم فاطمه است ، نگاه میکنید لطفا ببینم تو چه دسته ای هستم ؟ توی اشتغال که به شدت شکست خوردم و میدونم هیچوقت شاغل نمیشم . ولی هنوزم کور سوی امیدی دارم . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

والا آخه 

قبل جواب دادن بیان اینجا مشورت بگیرن از بین جوابها یکی بهتر انتخاب کنن بفرستن دیگه بیخود کنه بگه نمیگم دلت نشکنه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏