ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭
عزیز دلم منم این روزا رو گذروندم.میفهمم حالتو.یکی بود خیلی ازش خوشم اومده بود.چند بار خواستگاری و چند بار هم تلفنی حرف زدیم.اخرش یه روز زنگ زد گفت نه.گفت دعا میکنم یکی بیاد خواستگاریت که با تک تک سلولهاش دوستت داشته باشه.نمیدونی چقدر گریه کردم.ولی رفت و زک ماه بعد با یه دختر خیلی پولدار ازدواج کرد.میخوام بگم تنها نیستی.و حتما یه روز زکی بهتر برات پیدا میشه.من هم ازدواج کردم.و همسرمو دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دل زندگی مشترک و ازدواج همچین آش دهن سوزی هم نیست.اونی که نکرده یه مشکل داره و اونی که ازدواج کرده هزار و یک مشکل.تو این دور و زمونه حتی اون زن و شوهرهایی که باهم خوبن هم مشکلات و هزار جور فکر و خیال زندگی انقدر فشار میاره که که دیگه مجال و اعصابی برای لذت بردن نمیمونه.
خیلی از اونایی که ازدواج کردن آرزوی برگشتن به همون دوران مجردی و کنج اتاق خودشون و شب تا صبح بیدار موندن و رمان خوندن رو دارن.
همچین آدم های بیخودی اگر معرفی میشن صد در صد دلشون جایی گیره که نیمه راه پشیمون میشن
بهتر که زودتر فهمیدی. چند چنده با خودش کسی که قدرت تصمیم گیری ندارد نباشه بهتره عزیزم ناراحت نباش
بهترین ها نصیبت بشه عزیزم 🙏🙏
اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه ۱) بی احترامی در کلام. ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار. ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،. ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است. ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد، ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
ببین اسی جان تجربه به من ثابت کرده این خاستگارایی که جور نمیشن،صد در صد اون برای دختر خوب نبوده،هر چند هزاری هم به ظاهر خوب بنظر بیاد اما برای اون دختر بدرد نمیخورن ،خدا خودش یه جوری سر اونو از اون دختر رفع میکنه ،الهی بخت خوب داشته باشی عزیزم
هی خواهر.... فکر نکن شاغل بشی معجزه میشه... من بیش از ده ساله شاغلم.. شغل دولتی دارم.. قیافم هم معمولیه... اما دریغ از یه مورد خوب.. 38 سالمه.. شاید فکر کنید توقعم بالاس.. ولی واقعا نیست خیلی تنهام