بله ارشد در خصوص پیام قبلی تون بله وکالت امروز بود میشه بهم بگین از چند ساعت تا چند ساعت خوبه بخونم؟ ...
من ارشد شرکت ی بار کردم هیچی بارم نبود حقوق بشر و حقوق کیفری اطفال علوم تحقیقات اوردم هدفم ازمون وکالت اساتید میگن همون سالی که وکالت قبول میشی همون سال شرکت کنی خیلی راحت دولتی ارشد میاری بقیه اشو دیگه نمیدونم میخوام بعد قبولی وکالت ایشالا بهش فک کنم
درسته خیلی ممنونم از نظرتون راستش بین تجارت بین الملل و خصوصی موندم ولی دو تاشون هم خیلی سخته از این ...
بین الملل امیدی هم هست برای مهاجرت به خارج از کشور خصوصی هم خیلی خوبه برادر شوهر من حقوق خصوصی بوده الان درامدش عالی
من از کیفیت غذا راضی بود چون کیفیت در مقابل قیمت ها خوب بود چون قیمت ها خیلی کم خوابگاه هم نزدیک همون کوی دانشگاه
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
خیلی ممنونم لطف کردید صحبت هاتون دلگرمم کرد میشه یه مشورت ازتون بگیرم؟راستش خیلی چاق هم شدم ، بنظرتو ...
اگه توان داری و تمرکزت بهم نمیریزه بگیر اما اگر مخل تمرکزت و اذیت میشی نه نگیر چاق شدن وسط درس خوندن و کم تحرکی عادی صبح ها قبل شروع درس یکم پیاد روی کن وسط روز تو خونه یکم ورزش کن
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
باشه چشم خیلی ممنونم واقعا لطف کردید انشاءالله بهترین نتیجه رو هم در کنکور بگیرید
خواهش میکنم کاری نکردم همچنین شما انشالله خبر قبولی رو بدی