2777
2789
بله ارشد در خصوص پیام قبلی تون بله وکالت امروز بود میشه بهم بگین از چند ساعت تا چند ساعت خوبه بخونم؟ ...

من ارشد شرکت ی بار کردم هیچی بارم نبود حقوق بشر و حقوق کیفری اطفال علوم تحقیقات اوردم هدفم ازمون وکالت اساتید میگن همون سالی که وکالت قبول میشی همون سال شرکت کنی خیلی راحت دولتی ارشد میاری بقیه اشو دیگه نمیدونم میخوام بعد قبولی وکالت ایشالا بهش فک کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرسونی به نظرم من خودم خیلی نیست شروع کردم ۱ ماه میشه روزی ۶ تا ۷ ساعت میخونم چون نمیرسم بیشتر بخون ...

درسته خیلی ممنونم از نظرتون 

راستش بین تجارت بین الملل و خصوصی موندم 

ولی دو تاشون هم خیلی سخته از این جهت ناامیدم 

ببخشید میتونم چندتا سوال دیگه هم ازتون بپرسم؟ 

کیفیت غذای دانشگاه چطور بود ؟ 

و  میشه بهم بگین خوابگاهش کجا بود؟

امیدتو به خدا باشه هیچ چیز نشد نداره ولی روزی ۱۲ ساعت بخون

اخه از چت جی پی تی میپرسم میگه از یه سال قبل باید برای ارشد حقوق شروع کنی 

برای همین خیلی ناامید شدم 

چشم ۱۲ رو میخونم ولی من یه خورده چاق شدم به نظرتون همزمان با خوندن برای ارشد رژیم بگیرم؟

من ارشد شرکت ی بار کردم هیچی بارم نبود حقوق بشر و حقوق کیفری اطفال علوم تحقیقات اوردم هدفم ازمون وکا ...

انشاءالله بهترین نتیجه رو بگیرین 

بله منم شنیدم میگن همون سال هر دو رو بدین 

اخه از چت جی پی تی میپرسم میگه از یه سال قبل باید برای ارشد حقوق شروع کنی برای همین خیلی ناامید شدم ...

همه چاق میشیم این دوره بعدا به فکر  لاغر و رژیم باش فکرتو درگیرنکن 

چت جی پی تی ی  ربات هس میانگین میگه از ضریب هوش و توانایی شما خبر نداره 

درسته خیلی ممنونم از نظرتون راستش بین تجارت بین الملل و خصوصی موندم ولی دو تاشون هم خیلی سخته از این ...

بین الملل امیدی هم هست برای مهاجرت به خارج از کشور  خصوصی هم خیلی خوبه برادر شوهر من حقوق خصوصی بوده الان درامدش عالی 

من از کیفیت غذا راضی بود چون کیفیت در مقابل قیمت ها خوب بود چون قیمت ها خیلی کم خوابگاه هم نزدیک همون کوی دانشگاه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بین الملل امیدی هم هست برای مهاجرت به خارج از کشور خصوصی هم خیلی خوبه برادر شوهر من حقوق خصوصی بوده ...

خیلی ممنونم لطف کردید 

صحبت هاتون دلگرمم کرد 

میشه یه مشورت ازتون بگیرم؟

راستش خیلی چاق هم شدم ، بنظرتون همزمان با خوندن برای ارشد رژیم هم بگیرم؟

خیلی ممنونم لطف کردید صحبت هاتون دلگرمم کرد میشه یه مشورت ازتون بگیرم؟راستش خیلی چاق هم شدم ، بنظرتو ...

اگه توان داری و تمرکزت بهم نمی‌ریزه بگیر اما اگر مخل تمرکزت و اذیت میشی نه نگیر چاق شدن وسط درس خوندن و کم تحرکی عادی صبح ها قبل شروع درس یکم پیاد روی کن وسط روز تو خونه یکم ورزش کن

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اگه توان داری و تمرکزت بهم نمی‌ریزه بگیر اما اگر مخل تمرکزت و اذیت میشی نه نگیر چاق شدن وسط درس خوند ...

باشه چشم خیلی ممنونم 

واقعا لطف کردید 

انشاءالله بهترین نتیجه رو هم در کنکور بگیرید

باشه چشم خیلی ممنونم واقعا لطف کردید انشاءالله بهترین نتیجه رو هم در کنکور بگیرید

خواهش میکنم کاری نکردم همچنین شما انشالله خبر قبولی رو بدی