2777
2789

عزیزم یه روشی که نتیجش تو خیلیا دیدم میگم انجام بده هر جمعه نماز جعفر طیار بخون بهت قول میدم خیلی زود ازدواج میکنی کاملا تضمینی نه قراره هزینه ای کنی نه چیزی از دست بدی تو خونه ات نشستی هفته ای یه روز فقط یکبار امتحانش کن انجام دادنش ضرر نداره ولی نتیجه میگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم حال و روز تو را داشتم و الان در سن ۳۶ سالکی ازدواج کردم مثل تو خیلی گریه کردم مثل تو خیلی افسرده شدم. پس نگران نباشم. تو یادآور روزهای گذشته منی. آنچنان سوپرایزمیشی که خودت هم باورت نشه. فقط به خودت برس

بیشترشون منظورشون در همون حالت عادی و رفت و امدهای روزانشون هم هست  بعدشم خیلیا هستن هنوز عین ...

به خودت برس منظورشون آرایش و لاک و ... هست ولی اگه یکی تاپیک بزنه بگه آرایش میکنم همینا میگن دیگه مد نیست کسی روزانه ارایش کنه ما نهایتا فقط یه رژ و ضد افتاب میزنیم و  ارایش خز شده

یا اگه یکی تاپیک بزنه در مورد کاشت ناخن(خودم یه تاپیک در موردش زدم) میان میگن وای خیلی خزه الان ناخن طبیعی مده

یا یکی تاپیک بزنه در مورد ژل لب  میان میگن الان نچرال مده

خلاصه در مورد هرچیزی یه حرفی دارن که بزنن و بگن اینجوری که شما هستی غلطه و ما خوبیم

اگه هم منظورشون طرز لباس پوشیدن باشه که اینجا هرکسی از از تیپش بذاره باز میان میگن تیپت قشنگ نیست

...

برا منم پیش اومده.ول کن بابا بزار گمشن حالا خودشون چی هستن.والا یه خواستگار داشتم تیپ درست حسابی نداشت با هم رفتیم بیرون بعد دوساعت پیام داد که موفق باشی و فلان.حالا قرار بود خونه باباشم زندگی کنه.بهتر که نشد

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

شاید تو رابطه با یه نفر دیگه بوده یا شاید سر و کله یه دختر دیگه اومده وسط 

خود پسرا هم چون دختر براشون زیاده مورد ازدواجی ناز میکنن چرا به دل میگیری برات مهم نباشه 

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
چقد شما فلسفی حرف میزنید بنده خدا چیزی نگفت نخوریش   خود استاتر هم وقتی تاپیک میزنه ۱ درص ...

هروق گفتم‌خاک انداز خودت و وسط بیانداز..قاشق نشسته تو هم از دیدن عکس بی نصیب موندی و میسوزی بیکار علاف..برو بشین تو اب سرد التیام پیدا کنی

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
هروق گفتم‌خاک انداز خودت و وسط بیانداز..قاشق نشسته تو هم از دیدن عکس بی نصیب موندی و میسوزی بیکار عل ...

منو باش که فکر میکردم خیلی فلسفی حرف میزنی نه بابا تو اوضاعت خرابه بد دهن تر از این حرفایی بدبخت 

منو باش که فکر میکردم خیلی فلسفی حرف میزنی نه بابا تو اوضاعت خرابه بد دهن تر از این حرفایی بدبخت&nbs ...

اره اوضاع تو از همون کلمه نخوریش معلومه..ریپ نزن حوصلتو ندارم

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات