2777
2789
عزیزم ازدواج هم یک مرحله از زندگی هر فردی هست مخصوصا واسه کسانیکه سنشون رفته بالا میشه مهمترین دغدغه ...

مگه زنا چلاقن؟ نمیتونن برن مسافرت و تفریح ؟ اینهمه زن مستقل که متاهل‌ها به عشق و حالشون حسادت میکنن

ناراحت نباش منم مجرد بودم  یه خواستگار از خودراضی داشتم که برگشت گفت اخلاقامون بهم نمیخوره جالبه بعدش با یکی بهتر از اون ازدواج کردم🥰

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من هیچی نمیدونم حتی نمیدونم چه چهره ای داری ولی باید قبول کنیم مردا عقلشون تو چشمشونه. اگه شرایطشو داری انجام بده مثلا یه عمل زیبایی نمیدونم اگه مشکلی هست عمل بینی من خودم کردم. ایرادی نداره هااا حرف اینا که میگن نچرال باشیمو بنداز بره کسی نچرال نمیپسنده

اسی جان ناراحت نباش این اتفاق پارسال برای منم افتاد 

با این تفاوت خواستگار تو فوری جواب منفی رو داد 

خواستگار من ۳ ماه باهام بازی کرد ب زور بوس بغلم کرد 

آخرش گفت نه مامانم راضی نیست 

اصلا به قیافه نیست بخدا 

نمیدونم ب چیه 

من قیافه هیکلم خوبه ، فقط اون موقع ب خاطر استرسی ک بهم وارد میکرد و هر طور ک دلش میخواست باهام برخورد میکرد من کلی وزن کم کردم ۵۵ کیلو شده بودم 

شاید ب خاطر لاغریم صورتم ب خوبی الان نبود 

ولی بعد از اون موضوع خیلی بهم ریختم ، تا مدت ها خودمو تو آیینه نگاه نمیکردم ، چراغ خاموش میرفتم حموم دسشویی

این آقا هیچ ایرادی نبود ک روی نذاشته بود تو اون مدت آشنایی ، ینی یه ایرادایی رو من میذاشت 

من میرفتم ب بقیه میگفتم اینطوری ام اونا میگفتن نه دیوانه ی ؟ 

ولی بعد از اون ماجرا رفتم باشگاه بدنسازی رو شروع کردم 

خیلی سخت بود اولاش گاهی مواقع خسته میشدم ک نرم ولی یاد تحقیرایی ک از این آقا شدم افتادم میرفتم و تمرینامو پر قدرت ادامه میدادم 

تصمیم گرفتم چاق بشم ، خداروشکر در طی یه سال تونستم نزدیک ۱۰ کیلو اضافه کنم 

الان اینقدر خودمو دوست دارم 

این آقا بخواد تو زندگیم برگرده میرینم بهش و بلاکش میکنم ، الان ب جای رسیدم ایشون دیگ سلیقه ی من نیست ✌️

تاپیکای پارسالمو بخون همه رو نوشتم 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
نمیدونم دنبال بهونه بود الآنم تماس گرفتن که پشیمون شدن دوباره تماس گرفتن میخوان انگشتر بیارن ،منم مو ...

قطعا جواب رد. وقتی این حرف رو اقا زده یعنی یه معیاری داره منتهی شرایط دیگه ی تو پشیمونش کرده. هرچند قد تو کوتاه نیس مناسبه. ولیییییی من بودم میگفتم نه. مگر اینکه بارهااا اصرار کنن

عزیزم اول اینک من نپریدم بهتون ،دوما هم بدون بچه جدا شده باشه رو ک نوشتید چرا باید یه خانم مجرد ب یه ...

وقتی یه فردی تصمیم میگیره با یکی که  جداشده ازدواج کنه قطعا حتما تحقیق میکنه اگر تفاهم داشت قبول میکنه.  و اینکه تو جامعه خب افراد مجردی ک سنشون مناسب این خانم باشند اکثزشون خب ازدواج کردند. تفاوت سنی ک تو اکثر جامعه هست 

اینجور میطلبه که فردی حدود ۴٠سال دنبال خام با این سن میگرده وضمنا همیشه در جدا شدن مگه مشکل با اقاس؟

من چون این نوع ازدواج رو تو جامعه زیاد دیدم گفتم 

وضمنا.  اینکه هر کسی عقل داره و اول به شناخت میرسه و بعد قبول میکنه..  

یا مثلا فردی که خانمش فوت شده و بچه نداره..  

چون تو جامعه این افراد ببشتر متقاضی هستند با این شرایطی که ایشون گفتن... 

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
ممنون عزیزم.فردا فکر کنم عرفه هست.ممنون میشم دعام کنید😭

چشم حتما ....

ولی تروخدا خودتو اذیت نکن خدا خیلی مهربونه 

نماز بخون خیلی حال ادمو خوب میکنه 

درد و دلاتو با خدا بکن 

به حضرت زهرا پناه ببر خانوم خیلی مهربونه 

نگو زود ازدواج کنم بگو ازدواج موفقی داشته باشم

ممنون عزیزم.فردا فکر کنم عرفه هست.ممنون میشم دعام کنید😭

اسی شرمنده اگه ناراحتت کردم حلال کن.  چون تو اطرافم اینجوری زیاد دیدم و زندگی خوبی تشکیل دادن گفتم.  حتما تو نماز شب دعات میکنم.  خوشرخت بشی انشاللع

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

دیوانه ای به خدا. بری سر کار کلی خواستگار برات پیدا میشه. می تونی برای خودت پول خرج کنی به قیافه و سر و وضعت برسی ببین چطور برات صف میکشن. من فکر کردم الان میگی دیپلمه ای و تو روستایی که آنقدر نگران سنت هستی