سلام سوره بقره تا ۴۰ روز هر روز در خانه بخوانید اگر امکانش هست با صدای بلند بخوانید برای رفع طلسم وبخت گشایی خیلی خوبه .انشالله خدا بهترین مرد رو نصیبتون کنه.ناراحت نباشید به خدا خوش گمان باشید حتما حکمتی بوده .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا حرص میخورید میگید ۳۵ سالتونه؟فکر میکنید خیلی سنتون بالاست؟یکی از خانومای فامیل ما ۴۲ سالگی ازدوا ...
ببین درسته حرفت قطعا خدا یجای جواب صبرتو میده
ولی میدونی چی سخته نگاه سنگین مردم طعنه هاشون حتی گاهی از اعضای خانواده پز دادن دخترای شوهر کرده فامیل که خدای شوهرشون چیز خاصی هم نیست اینا خیلی تحملش سخته
اره فک کنم. ببین یکی ک 40ایناباشه یا یبارجداشده باشه بدون بچه اگ اومد مناسبع برات قبول کن
😐😐😐😐😐😐😐
این چ حرفیه ب یه دختر مجرد میزنید،یه بچه داشته باشه قبول کنه چرا ؟؟؟با کدوم عقل ومنطقی چنین حرفی میزنید؟مگه شما مشاورید ک چنین نسخه ای خیلی قاطع میپیچید
قسمت نبوده حالا به هر بهانه ای اصلا ناراحت نشو من یه خواستگار داشتم قدش کوتاه بود البته اونم بنده خدا هست ومنم قدم بلنده تقریبا خب ایشون پسند نکردن بااینکه خودشون اکی نبودن حالا اعتماد به نفست رو ازدست نده