2777
2789
ول کن مردا همینن من خواستگاری داشتم جلسه ی اول گفت کمک میکنی بهم قسطامو پس بدم🙄🙄

این عتیقه بوده دیگه چه بیشعور وگدابوده چقد بدم میاد از اینجور مردا تااخرعمر زنو عذاب میدن

سلام سوره بقره تا ۴۰ روز هر روز در خانه بخوانید اگر امکانش هست با صدای بلند بخوانید برای رفع طلسم وبخت گشایی خیلی خوبه .انشالله خدا بهترین مرد رو نصیبتون کنه.ناراحت نباشید به خدا خوش گمان باشید حتما حکمتی بوده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد کوتاه ک خیلی پسرا دوس دارن همش میگن بغلی و کیوت اینا

خدایا ینی دارم دیوونه میشم 

قدم ۱۶۱ هستش و در آستانه فروپاشی روانیم قشنگ

مامانم ۱۶۴ و نیمه دلم میخواد مثل اون بشم

خدایا ینی دارم دیوونه میشم  قدم ۱۶۱ هستش و در آستانه فروپاشی روانیم قشنگ مامانم ۱۶۴ و نیمه دل ...

من ۱۶۸ هستم دوس داشتم همون ۱۶۳ یا ۴ بودم

والا خیلی شنیدم ک دوس دارن

و اینوه کوتاهم نیسی

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چرا حرص میخورید میگید ۳۵ سالتونه؟فکر میکنید خیلی سنتون بالاست؟یکی از خانومای فامیل ما ۴۲ سالگی ازدوا ...

ببین درسته حرفت قطعا خدا یجای جواب صبرتو میده 

ولی میدونی چی سخته نگاه سنگین مردم طعنه هاشون حتی گاهی از اعضای خانواده پز دادن دخترای شوهر کرده فامیل که خدای شوهرشون چیز خاصی هم نیست اینا خیلی تحملش سخته 

اره فک کنم. ببین یکی ک 40ایناباشه یا یبارجداشده باشه بدون بچه اگ اومد مناسبع برات قبول کن

😐😐😐😐😐😐😐

این چ حرفیه ب یه دختر مجرد میزنید،یه بچه داشته باشه قبول کنه چرا ؟؟؟با کدوم عقل ومنطقی چنین حرفی میزنید؟مگه شما مشاورید ک چنین نسخه ای  خیلی قاطع میپیچید 

فقط اون ۴ نفری ک لایک کردن😐😐🙄😏🤨🤨

اسی نمیدونم چرا انقدر حس خوب و نزدیکی از شخصیتت گرفتم🥺

از ته دلم‌میخوام ازدواج خوب و با عشقی زوده زود نصیبت بشه💖🌸🌱✨️

دلم روشنه❤️

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

کاش میگفتی 

ببخشید گوشیم خراب شده تو گوشی جدید شماره هارو ندارم

میشه خودتون رو معرفی کنید؟

اونموقع فکر میکرد چندتا خواستگار داری

بعد که جواب داد و معرفی کرد میگفتی عه آقای فلانی ببخشید نشناختم نه خواهش میکنم خوشبخت بشید 😶

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

قسمت نبوده حالا به هر بهانه ای اصلا ناراحت نشو من یه خواستگار داشتم قدش کوتاه بود البته اونم بنده خدا هست ومنم قدم بلنده تقریبا خب ایشون پسند نکردن بااینکه خودشون اکی نبودن حالا اعتماد به نفست رو ازدست نده