2777
2789
آره تازگیا اینجوری شده😂برای منم زنگ زدن گفتن قدش کوتاهه

قد کوتاه که بد نیست من خودم دوست داشتم کمی کوتاه تر باشم

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مهم نیستت.دلم برای خودم میسوزه.خیلی تنها و درمونده ام.بیچاره مامانم با هر خواستگاری کلی خوشحال ...

نمیدونم چرا اشکم دراومد با اینکه مطمئنم تو عالی هستی و شک ندارم بهترین آدم ممکن قراره بیاد تو زندگیت ....برات از ته ته ته قلبم از خدای مهربونم میخوام که بهترین مردی که میتونه خوشبختت کنه بزودی بیاد تو زندگیت و از ته دلت خوشحال بشی و ذوق کنی و بگی خدارو شکر که بقیشون جور نشد ...خدایا به حق فاطمه زهرا قسمت میدم کمکش کن ...آمین

خدایا ینی دارم دیوونه میشم  قدم ۱۶۱ هستش و در آستانه فروپاشی روانیم قشنگ مامانم ۱۶۴ و نیمه دل ...

۱۶۱ ک متوسطه :/ یطوری خااستگارخ میگه کوتاه فکر کردم مثلا ۱۵۶ اینا باشی

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

مگه ی همه ی زندگی ازدواج هست؟

چرا اینقدر سخت میگیرید؟ آیا بدون ازدواج نمیتونی مستقل زندگی کنی؟ تصمیم بگیری؟ خانواده ی تک نفره باشی؟

چرا باید ازدواج کنی؟ من دوستی دارم که به شدت ازدواجی هست، بنظرم توی 17 سالی که هم رو میشناسیم زندگی نکرد. دائم می خواست ازدواج کنه. جوونی اش داره میره اما فقط دوست داره ازدواج کنه. همسن شما و یا یه کمی بزرگتر هست حدود یکی دو سال بزرگتر از شما.

خانواده ی خوب. تحصیلات خوب و ...

اما نشد که ازدواج کنه

من خودم شخصا جای شما دو بزرگوار بودم بعد دو سال اگه نمیتونستم ازدواج کنم کلا قیدش رو میزدم و برای خودم زندگی می کردم

زندگی تنهایی هم حال و هوای خودش رو داره

توصیه من به شما این هست که فقط باید مستقل باشید 

وکیل بود وای ی جوری از من ایراد می گرفت مقل اینکه من ۱۷سال ازش بزرگترم اون فوق لیسانس بود بعد با حال ...

عزیزم سمت وکیلا نرو اصلا ادمای میزونی نیستن،البته نمیشه اینو ب همه نسبت داد خوبم  خیلی توشون هست ولی اکثرا اینجورین من اطرافم زیاد دیدم

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

صفحه آخر تایپیک منو ببین بالای صفحه چله عاشورا ، اون تایپیکو ببین ، همشو بخون انجامش بده

آخرش نمازه و روزه گفتم انجام بده ان شاء الله ازدواج‌میکنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12439593/%d8%b4%d9%85%d8%a7-%d8%af%d8%b9%d9%88%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%87-%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d9%86%d8%b1%da%98%db%8c-%d9%85%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%88-%d9%85%d9%87%d8%b1%d8%a8%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%b5%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%93%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=317636381
😐😐😐😐😐😐😐 این چ حرفیه ب یه دختر مجرد میزنید،یه بچه داشته باشه قبول کنه چرا ؟؟؟با کدوم عقل ومنط ...

نوشتم بدون بچه!!! قبل از اینکه بپرین به دیگران دقت کنید. 

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤